• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Dj Dilek iş başında gene :9::9:

Yarına ısınma turları yapıyorum canım:9::9:

dj7.gif

vayy çok artistsin yavrumm...
yarın şeyi de çall. bu gece son biraz sonraa bu kapıdann son kezz çıkıp gidecek kendimi vuracağım yollaraa... ::):)

Canlarım benim benden bu gecelik bu kadar yarın büyük gün, yarın sabah-öğle ve tabiki gece görüşmek üzereeee, hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız:34::34:

4.gif

Canlarım benim benden bu gecelik bu kadar yarın büyük gün, yarın sabah-öğle ve tabiki gece görüşmek üzereeee, hepinizi çok seviyorum iyiki varsınız:34::34:

4.gif

Biz de seni çoooook seviyoruz canıım :16: Hadi iyi geceler sana görüşürüz yarın büyük günde :9: Herkes hazır olsun yarın akşama öptüm byee :54: :3:

4.gif

iyi gecelerr dileğimm... yarın sabahöğlen ve akşamm görüşelimm...
24 saat full eğlence. :D iyi uykularrr...:24::3:

selam kızlar uzun suredır okul yuzunden gıremıyordum... nasılsınız görüsmeyeli ??? safak kalmadı artık :) benımde 1 guncuk kalı :46::64:

selam kızlar uzun suredır okul yuzunden gıremıyordum... nasılsınız görüsmeyeli ??? safak kalmadı artık :) benımde 1 guncuk kalı :46::64:

Selam canım evet seni bayaaa bi önceden hatırlıyorum ama yoktun ortalarda:)
İyiyiz valla heyecan dorukta bekliyoruz işte :)
Sen nasılsın

Selam canım evet seni bayaaa bi önceden hatırlıyorum ama yoktun ortalarda:)
İyiyiz valla heyecan dorukta bekliyoruz işte :)
Sen nasılsın

okuldan dolayı ıste canım anca gırme fırsatım oldu oda tatıl dıye :1: ıyılık canım heyecan var ıste az kaldı gelmelerıne artık :46: sen nasılsın??

okuldan dolayı ıste canım anca gırme fırsatım oldu oda tatıl dıye :1: ıyılık canım heyecan var ıste az kaldı gelmelerıne artık :46: sen nasılsın??

Ben de iyiyim canım sevinçliyim :)
Hazırlıklara başladık işte öyle geçirmeye çalışıyoruz zamanı. Yarın gece eğlence var burda gel sen de :34:

Son düzenleme:
Back