Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım sizinki hiç izin kullanmadı mı ? 2 günü kalmış ne güzel yaa bize daha 9 war(
Iki gundur Ankaranin kar yagisi durmadi, sehir icinde bile bazi yollar kapanmis, afyonda falanda oyleymis hep, Allahim 5 ay bekledik sabirla nolur bisey olmadan sag salim gidebileyim izmir'e
Aksi gibi bugun regl oldum bide ust uste geliyo her seyyollarda kalip regl regl rezil olucam
ay olmek istedim ya, her sey yoluna girsin nolur Allahimm noluurrrr
![]()
kızlarrrrrrrrrr biizm atarsa120 hadı allah hepımıze kolaylık versın 9da bıter 2 de olsun :)![]()
canım sizinki hiç izin kullanmadı mı ? 2 günü kalmış ne güzel yaa bize daha 9 war(
Kız seni kovalıyorumNaptın canım nasıldı bugün ziyaret???
güzeldi canım. aile ortamı işte :)
sen neler yaptın? hazırlıklar ne alemde?
napayım canım yarın akşam kuaförede gittim mi hazırlıklar full olmuş olcak![]()
ayy üzüldüm canım yaa. inşallah sağ salim gidersin yollarda kalmadan.
insanın morali bozuluyor çok.
ben kuaföre dün gittim canım. belki yarın bi düzeltirririm saçımı.
bugün evdemiydin?
Ay insallah canim ya yolda kalmak bile sorun degilde su regl oyle zamansiz oldu ki(
Ferhata hediye bakmaya çıktım bi ara; gömlek ve atkı bere takımı aldım![]()
Naber kızlaarrrartık son saatlerimizi yaşıyoruz
Ayy çok heyecanlıyım yaa. Bugün de son kez çarşıya çıktı aşkım, kameradan görüştük son kez,artık bundan sonra yanyana görüşcez inşallah.. Siz naptınız?
benimkide çarşıya çıktı bugün. son kez dolaştı arkadaşıyla alılşveriş etmişler.
şafak atar baba kaçar![]()
( asker terimi)
Bu terimi ilk kez duydum canım güzelmiş
Yaa içim içime sığmıyo böyle anlatamıyorum içimden sürekli bi şeyler yapmak geliyo aşkıma hazırlanmak adınaAyy bitirdik yaa çok şükür
![]()
Sizin 1 oluyo bu gece vee başka da sayı yok artıııkkk soonnn![]()