• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

2
1
gunes.gif

Iki gundur Ankaranin kar yagisi durmadi, sehir icinde bile bazi yollar kapanmis, afyonda falanda oyleymis hep, Allahim 5 ay bekledik sabirla nolur bisey olmadan sag salim gidebileyim izmir'e :50:
Aksi gibi bugun regl oldum bide ust uste geliyo her sey :50: yollarda kalip regl regl rezil olucam :50: ay olmek istedim ya, her sey yoluna girsin nolur Allahimm noluurrrr :50:

Iki gundur Ankaranin kar yagisi durmadi, sehir icinde bile bazi yollar kapanmis, afyonda falanda oyleymis hep, Allahim 5 ay bekledik sabirla nolur bisey olmadan sag salim gidebileyim izmir'e :50:
Aksi gibi bugun regl oldum bide ust uste geliyo her sey :50: yollarda kalip regl regl rezil olucam :50: ay olmek istedim ya, her sey yoluna girsin nolur Allahimm noluurrrr :50:

ayy üzüldüm canım yaa. inşallah sağ salim gidersin yollarda kalmadan.
insanın morali bozuluyor çok.

Naber kızlaarrr:3: artık son saatlerimizi yaşıyoruz :52::52: Ayy çok heyecanlıyım yaa. Bugün de son kez çarşıya çıktı aşkım, kameradan görüştük son kez,artık bundan sonra yanyana görüşcez inşallah.. Siz naptınız?

Ay insallah canim ya yolda kalmak bile sorun degilde su regl oyle zamansiz oldu ki :((

heyecandan erken gelmiş olabilir canım.
duygusal durumlar regliyi etkiliyor. yolda zor tabi. tuvalete girmen gerekir. ama çok ağır geçiren biri değilsen molalarda halledersin artık.

Naber kızlaarrr:3: artık son saatlerimizi yaşıyoruz :52::52: Ayy çok heyecanlıyım yaa. Bugün de son kez çarşıya çıktı aşkım, kameradan görüştük son kez,artık bundan sonra yanyana görüşcez inşallah.. Siz naptınız?

benimkide çarşıya çıktı bugün. son kez dolaştı arkadaşıyla alılşveriş etmişler.
şafak atar baba kaçar :D :D ( asker terimi)

benimkide çarşıya çıktı bugün. son kez dolaştı arkadaşıyla alılşveriş etmişler.
şafak atar baba kaçar :D :D ( asker terimi)

Bu terimi ilk kez duydum canım güzelmiş :9:
Yaa içim içime sığmıyo böyle anlatamıyorum içimden sürekli bi şeyler yapmak geliyo aşkıma hazırlanmak adına:32: Ayy bitirdik yaa çok şükür :46:
Sizin 1 oluyo bu gece vee başka da sayı yok artıııkkk soonnn :52::52::52:

Bu terimi ilk kez duydum canım güzelmiş :9:
Yaa içim içime sığmıyo böyle anlatamıyorum içimden sürekli bi şeyler yapmak geliyo aşkıma hazırlanmak adına:32: Ayy bitirdik yaa çok şükür :46:
Sizin 1 oluyo bu gece vee başka da sayı yok artıııkkk soonnn :52::52::52:

yap canımm kim tutar seni...
aç müzik oyna :D
ayyy evet hiç bu açıdan bakmamıştım. başka sayı kalmıyor artık. :)

Back