• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

yap canımm kim tutar seni...
aç müzik oyna :D
ayyy evet hiç bu açıdan bakmamıştım. başka sayı kalmıyor artık. :)

Valla oynayasım var tutmayın beniii :52: :9:
Evet sayıların hepsini yediniz bitirdiniz biz de yarın yiycez inşallah :1:

kızlar çok mutluyum askerim geldi ben bu gece yola cıkıcak diye biliyordum o akşam yola çıkmış bana süpriz yaptı çok mutlu oldumm darısı başınızaaaaa

kızlar çok mutluyum askerim geldi ben bu gece yola cıkıcak diye biliyordum o akşam yola çıkmış bana süpriz yaptı çok mutlu oldumm darısı başınızaaaaa

Ne güzel canım gözünaydın hadi :) Darısı başımıza artık:31:

çok mutlu oldm gerçekten şaşırdm kaldm yani ben pazartesi bekliyodm 1 gün 1 gündür sonra beraber ailesine süpriz yaptk onlarnda haberi yokmuş

çok mutlu oldm gerçekten şaşırdm kaldm yani ben pazartesi bekliyodm 1 gün 1 gündür sonra beraber ailesine süpriz yaptk onlarnda haberi yokmuş

Süper olmuş canım ya bana öyle bi süpriz yapsa ben kalpten giderim heralde o yüzden yapmasın mümkünse :9::9:

bizim şafağımız 9 haaalaa:( çarşı izni vermiyorlar tuğçecim maalesef diyarbakır oldugu için:( gitti gideli 1 kere çarşıya çıktı o da ilk hafta:( kuzum benim nasıl bunaldı nasıl sıkıldı:( bitsin artıııkkkk:14::14::14:

bizim şafağımız 9 haaalaa:( çarşı izni vermiyorlar tuğçecim maalesef diyarbakır oldugu için:( gitti gideli 1 kere çarşıya çıktı o da ilk hafta:( kuzum benim nasıl bunaldı nasıl sıkıldı:( bitsin artıııkkkk:14::14::14:

az kaldı canımm... biraz daha sabret.
şafak 9 haftaya yokuz de...

Back