• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Ben esofman takimi yolladim haftasonlari giymesi icin, ikimizinde cok sevdigi bi cikolata var her yerde bulunmuyo ondan bulup yolladim, jelibon yolladim :)) basit seyler ama paketler ulasir ulasmaz arayip mutlu oldugunu dile geitiriyodu, bide biz mektuplastik, mektupta mutlu edicektir, fotografimi yolladim, ruj surup kagidi optum, elimi cizip yolladim bu eli birakma gibi biseyler yazdim boyle biseyler ypabilirsin canim, yaraticiligina kalmis tamamen :)

Güzel şeyler yapmışsın canım aklımda bulunsun teşekkür ederim. :16:

Kızlar bu arada Pazartesi depük gecemiz varr. 21:00 den sonra başlarr...
herkes burda olmaya çalışsınn. veda gecemizi yapalımm. :nazar::nazar:
ben tezkereci güzellerdeki asker yarenlerini de çağırdımm. şenlikli olsunn.:nazar::72:

salı akşamı bizi depüklemeye de geliiiiiiin yoksam çok üzülürüm :43:

İçim içime sığmıyor, evin içinde şarkılar söylüyorum, inanılır gibi değil 2 gün kaldı yaaaaaaa:52::52::52: :24::24::24::24::32::32::32::32:

aynen canım yaa müthiş bi enerji var içimdeeee :52::52::52::52::21::21::21::21::21:

kızlar nasılsınız herkesi heycan sarmıştır benm için bu gece son yarn gece bu saatlerde askerim yola çıkıcak çok heycanlıyım...

Napıyosunuz kızlar? Ben de hazırlıklarımı yapmaya başladım kıl tüy işlerini hallettim öncelikle :9: Ne giyeceğimi falan ayarlıycam saçımı nasıl yapıyım makyajım nasıl olsun ne renk oje süreyim onlara karar vericem. Ayy hala inanamıyorum bitiyo ya 3 gün sonra inşallahh.. Yarın da son çarşımız var son kez msnden konuşcaz :1:

Napıyosunuz kızlar? Ben de hazırlıklarımı yapmaya başladım kıl tüy işlerini hallettim öncelikle :9: Ne giyeceğimi falan ayarlıycam saçımı nasıl yapıyım makyajım nasıl olsun ne renk oje süreyim onlara karar vericem. Ayy hala inanamıyorum bitiyo ya 3 gün sonra inşallahh.. Yarın da son çarşımız var son kez msnden konuşcaz :1:

canımm dışardaydım yeni geldim ben de...
bugün kuaföre uğradım. saçımı yaptırdım yarın askerimin akrabalarına gidicez.
ama yağmurdan nemden bozuldu biraz.
kıl tüy işini hallettim ben de.
pazartesi yada salı gene kuaföre gidip düzelttiricem saçlarımı. Allah kavuştursun biziii...:nazar::72:

kızlaaar ben geldiiim ama kalamaycağm dün sabah 5te kalkmıştım ve o saatten beri hiiç uyumadım daha
ama askerlik bitiyor ben bi gece şafak attıramadım demiyim diye geldim :9:
geldim de nooldu 10dk varmış daha :9:

canımm dışardaydım yeni geldim ben de...
bugün kuaföre uğradım. saçımı yaptırdım yarın askerimin akrabalarına gidicez.
ama yağmurdan nemden bozuldu biraz.
kıl tüy işini hallettim ben de.
pazartesi yada salı gene kuaföre gidip düzelttiricem saçlarımı. Allah kavuştursun biziii...:nazar::72:

Hoşgeldin canım ohh süslenmişsin ne güzel artık hazırlıklar tamamlanıyo yavaş yavaş :21: Heyecanlar doruktaa :52:
Bugünlere gelebileceğimizi hiç tahmin edebilir miydiniz kızlar yaaa :32:

kızlaaar ben geldiiim ama kalamaycağm dün sabah 5te kalkmıştım ve o saatten beri hiiç uyumadım daha
ama askerlik bitiyor ben bi gece şafak attıramadım demiyim diye geldim :9:
geldim de nooldu 10dk varmış daha :9:

Evet canım sen de bizimle ol bir şafak attırma gecesinde :9: Zaten seninle beraber depükleneceğiz salı gecesi de inşallah :1:

Hoşgeldin canım ohh süslenmişsin ne güzel artık hazırlıklar tamamlanıyo yavaş yavaş :21: Heyecanlar doruktaa :52:
Bugünlere gelebileceğimizi hiç tahmin edebilir miydiniz kızlar yaaa :32:

Hoşbulduk canımm...
bana hala gerçek dışı geliyorr. :) düşünsene 2-3 gün sonra görücez Allah nasip ederse sevdiklerimizi.

Back