yakınmış canım. gider gelirsin. ama şu kar bi dursun gidersin çarşısına.
Bakalım canım inşallah tam da kışa denk geldi ya ne zaman düzelir bu havalar bilmiyorum zaten bahar gelince de o dönücek mayısta.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yakınmış canım. gider gelirsin. ama şu kar bi dursun gidersin çarşısına.
Bakalım canım inşallah tam da kışa denk geldi ya ne zaman düzelir bu havalar bilmiyorum zaten bahar gelince de o dönücek mayısta.![]()
gözünüzaydın 341 in kısa dönemi bitiyo sıra uzun dönemlere gelicek inşallah bende görebilir miyim ki bu günleri:26:
teşekkür ederiz canım...
sen de görürsün tabi neden görmeyesin?
senin şafağın kaç?
ben saymıyorum daha en az 6 ay var canım
genede azaltmışsın epey canım...
evet yarıladım şükür
sizin hazırlıklar nasıl gidiyor
bazen okuyorum burdan sizinle bende heyecanlanıyorum![]()
iyi akşamlar hepinize kızlar ne güzel sizin kavuşmanıza az bir zaman kalmış. Benim hayatım 343. dönem daha var bize özendim valla size.Bu arada size bir şey danışmak istiyorum askerdeki sevgiliye ne gönderilir acaba sizler tacrübeli olduğunuz için bu topikte sorayım dedim. Sevgilim Bilecik'te asker ben İstanbul'dayım ama yanına gidemiyorum o da kızıyor sanki içten içten bana bende gönlünü alacak bir şeyler göndremek istiyorum ama karar veremedim. :26:
günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnn canlarımmmmmm nasılsınız ben cok heycanlıyım kızlar yaaa![]()
günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnn canlarımmmmmm nasılsınız ben cok heycanlıyım kızlar yaaa![]()
tünaydın canlarımm...
benim heyecan normal. :)
Ben esofman takimi yolladim haftasonlari giymesi icin, ikimizinde cok sevdigi bi cikolata var her yerde bulunmuyo ondan bulup yolladim, jelibon yolladim :)) basit seyler ama paketler ulasir ulasmaz arayip mutlu oldugunu dile geitiriyodu, bide biz mektuplastik, mektupta mutlu edicektir, fotografimi yolladim, ruj surup kagidi optum, elimi cizip yolladim bu eli birakma gibi biseyler yazdim boyle biseyler ypabilirsin canim, yaraticiligina kalmis tamamen :)
bende atkı örüp yolladım geçen hafta
geçmiş olsun gözdecimm...
inşallah geçerr.
ertesi günde katılırız tabi canımm. depük gecemiz güzel olucak inşallah. dilek gene animasyonları ve şarkılarıyla renk katıcak
dj dilek
organizatör tuğçe
![]()
bende atkı örüp yolladım geçen hafta