• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Bakalım canım inşallah tam da kışa denk geldi ya ne zaman düzelir bu havalar bilmiyorum zaten bahar gelince de o dönücek mayısta.:37:

1 aya kadar düzelir canım. gidersin şubatta sevdiğinin yanına üzülme.
bende 2,5 aydır görmüyorum yüzünü.

iyi akşamlar hepinize kızlar ne güzel sizin kavuşmanıza az bir zaman kalmış. Benim hayatım 343. dönem daha var bize özendim valla size. :31: Bu arada size bir şey danışmak istiyorum askerdeki sevgiliye ne gönderilir acaba sizler tacrübeli olduğunuz için bu topikte sorayım dedim. Sevgilim Bilecik'te asker ben İstanbul'dayım ama yanına gidemiyorum o da kızıyor sanki içten içten bana bende gönlünü alacak bir şeyler göndremek istiyorum ama karar veremedim. :26:

Ben esofman takimi yolladim haftasonlari giymesi icin, ikimizinde cok sevdigi bi cikolata var her yerde bulunmuyo ondan bulup yolladim, jelibon yolladim :)) basit seyler ama paketler ulasir ulasmaz arayip mutlu oldugunu dile geitiriyodu, bide biz mektuplastik, mektupta mutlu edicektir, fotografimi yolladim, ruj surup kagidi optum, elimi cizip yolladim bu eli birakma gibi biseyler yazdim boyle biseyler ypabilirsin canim, yaraticiligina kalmis tamamen :)

günaydıııııııııııııııııınnnnnnnnnnn canlarımmmmmm nasılsınız ben cok heycanlıyım kızlar yaaa :52::52::52:

Ben esofman takimi yolladim haftasonlari giymesi icin, ikimizinde cok sevdigi bi cikolata var her yerde bulunmuyo ondan bulup yolladim, jelibon yolladim :)) basit seyler ama paketler ulasir ulasmaz arayip mutlu oldugunu dile geitiriyodu, bide biz mektuplastik, mektupta mutlu edicektir, fotografimi yolladim, ruj surup kagidi optum, elimi cizip yolladim bu eli birakma gibi biseyler yazdim boyle biseyler ypabilirsin canim, yaraticiligina kalmis tamamen :)

bende atkı örüp yolladım geçen hafta

amormagiagifs26.gif
amormagiagifs26.gif
amormagiagifs26.gif
amormagiagifs26.gif
amormagiagifs26.gif
amormagiagifs26.gif

kickout1.gif

:72::nazar:DEPÜKLENECEKLER LİSTESİ:nazar::72:

:123:calanthe = :nazar:3 AFYON'a selam yola devam:123:

:123:dilek_ferhat = :nazar:3 AFYON'a selam yola devam:123:

:123:tugcecan = :nazar:3 AFYON'a selam yola devam:123: