• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Selam kızlar napıyosunuz. Ben gene dışardaydım ciciler aldı kendime :) Eee hazırlıklar başlıyooo..
Ama başım inanılmaz ağrıyo yaa ağlıycaktım nerdeysee ağrı kesici içtim geçmesini bekliyorum :31:

Kızlar bu arada Pazartesi depük gecemiz varr. 21:00 den sonra başlarr...
herkes burda olmaya çalışsınn. veda gecemizi yapalımm. :nazar::nazar:
ben tezkereci güzellerdeki asker yarenlerini de çağırdımm. şenlikli olsunn.:nazar::72:

Ayyy depük gecesi yaşasın :52::52::52: ama bi gün sonra da bizim için burda olun lütfen unutmayın bizi yoksa ağlarrıımm :5:

Ayyy depük gecesi yaşasın :52::52::52: ama bi gün sonra da bizim için burda olun lütfen unutmayın bizi yoksa ağlarrıımm :5:

geçmiş olsun gözdecimm...
inşallah geçerr.
ertesi günde katılırız tabi canımm. depük gecemiz güzel olucak inşallah. dilek gene animasyonları ve şarkılarıyla renk katıcak :D
dj dilek
organizatör tuğçe
:D:D

geçmiş olsun gözdecimm...
inşallah geçerr.
ertesi günde katılırız tabi canımm. depük gecemiz güzel olucak inşallah. dilek gene animasyonları ve şarkılarıyla renk katıcak :D
dj dilek
organizatör tuğçe
:D:D

Sağol canım..

Eveet inşallah çok güzel bir depük gecesi bizi bekliyo ohh şöylee koca bi depük atıcam sizeeee :46::46::46:

ooff off hafta sonları hiç geçmiyoooo:14::14: silahlık nöbeti var 11den 5e kadar nöbetçi:( elimde olsa gidp yerine nöbet tutcm o derece:26::26::26:

Back