- 14 Ağustos 2011
- 27.386
- 3.267
- 448
ooff off hafta sonları hiç geçmiyoooosilahlık nöbeti var 11den 5e kadar nöbetçi elimde olsa gidp yerine nöbet tutcm o derece:26::26::26:
Beni de depükleyecek misiniz yaaa,ben daha çok uzaklaşıyorum askerimden
sende depükleniceksin canım.
askerlik bitiyor çünkü.
O zaman bana sağlam bi depük atın da,soluğu yine askerimin yanında alayım
artık şafak değil mehtap desek mi :)
Gözdecim tickerdaki ellere bakk :)
Gözdecim tickerdaki ellere bakk :)
EveeettKAvuşmuşlar sanırım ya da arada milimetrik bi fark var
yerim tickerini senin:) çok tatlı oldular
kızlar sınavlarım bitti üzerimden büyük bir yük kalktı artık mutlu mutlu beklicem bu dört gün boyunca:)
siz napıosunuzz?
derhal kuaföre gitmeliyim zaten.kaşlarım ve bıyıklarım var:) saçımı boyamam lazım fln..:S çoook işim var
iyi akşamlar hepinize kızlar ne güzel sizin kavuşmanıza az bir zaman kalmış. Benim hayatım 343. dönem daha var bize özendim valla size.Bu arada size bir şey danışmak istiyorum askerdeki sevgiliye ne gönderilir acaba sizler tacrübeli olduğunuz için bu topikte sorayım dedim. Sevgilim Bilecik'te asker ben İstanbul'dayım ama yanına gidemiyorum o da kızıyor sanki içten içten bana bende gönlünü alacak bir şeyler göndremek istiyorum ama karar veremedim. :26:
darısı başınıza canım...
sizinde 1 ayınız bitti bilee. bi bakıcaksınız 3 gününüz kalmış.
ben bişey yollamadım hiç ama atkı falan yollıyan arkadaşlar vardı.
İnşallah canım . Evet bakınca 1 ay bitti aslında geçicek gibi. Ya heryerde kar filan var o yüzden gidemiyorum bir de babam izin vermiyor öyle olunca yolda kaza maza olur diye yemin törenine gidebildim sadece havalar biraz düzelince otobüsle gidicem ama babam da söylemicem artık napiyim sabah gidip akşama dönerim İstanbul'a 3 buçuk saat.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?