Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Safak 04, sadece 4 gun
Agri'ya selam olsun![]()
Biletimi aldim bugun, pazartesi 22:00 Izmir yolcusu kalmasiiinn![]()
Belki süre olarak bizimkinden daha uzun ama yine de doğacak güneşin,o yüzden olumsuz konuşma![]()
giderken bile sarılmadı bi haftadır yine konuşmuyoruz çok şükür bitirdi ya o bana yeter küs gitti küs geliyo ne talihsizim ya mutlu bile olamıyorum gelmesine içim acıyo ama çok ii düşünüp karar verecem ya 5 ay sonra evlenecem yada kendi başıma mutlu olacam ne yapacam ben allahım yardım et 6 ay ağzımdan burnumdan geldi yaa kimseye mutlu değilim biz görüşmüyoruz bile diyemiyorum mutluluk rolü yapmaktan bıktım aileme karşı çünkü onu ben istedim ama şimdi o insan benim evleneceğim insan olamaz 6 ay sevgi sözünden çok küfür duydum parmağımdakini atmayı çok düşündüm ama orda arkasından vurmak istemedim ve ondan çok soğudum 7 yıl tanıdığım sandığım adam 2 yıl önce anlasam asla parmağıma takmazdım bu yüzüğü şimdi hangi yüzle yüzüme bakacak beni işetn çıkardı çalışma die tel. bozuldu tel.aldı hat aldı 1 ay önce güne gittim diye kapat o hattı o tel. onlar benim kullanma diyen bi adam 2 yıldır nişanlıyım piskolojim bozuldu işten çıktıktan sonra tek bi gece uyuyamadım ben ne yapacam bununla diye çok istedim de mi bunlar geldi başıma ben onuniçin hayatımıın yönünü değiştirdim o tel bile benim diyo şimdiden evlenince çalışmıyorum da ekmek yesem onu benmi aldım diyecek aileme söylesem anında atarlar yüzüğü artık beni çıkmazlara sokuyo 7 yıl bekledim aman ünivs. bitsin memur olsun askerlik bitsinde ayrılmamacasına kavuşalım diye ama herşey olduda biz kalamdık bittik...
günaydın kızlaaar
şafak 5 amasya'ya acemilik yaptığımız yere selam yola devam![]()
Günaydın kızlarrrr....
Şafak bitiyor gerçekten bitiyor %99'dayız.
Allah'ım o kadar büyük sabır verdi ki bizlere inş. sabrımızın sonunu selamet edecek...
Bu mübarek Cuma gününde askerlerimizi beklediğimiz son Cuma gününde inş. Rabbim dualarını kabul eder.
Duayı duayı ekledim; huzurum, mutluluğum gelsin die bekliyorum.......
giderken bile sarılmadı bi haftadır yine konuşmuyoruz çok şükür bitirdi ya o bana yeter küs gitti küs geliyo ne talihsizim ya mutlu bile olamıyorum gelmesine içim acıyo ama çok ii düşünüp karar verecem ya 5 ay sonra evlenecem yada kendi başıma mutlu olacam ne yapacam ben allahım yardım et 6 ay ağzımdan burnumdan geldi yaa kimseye mutlu değilim biz görüşmüyoruz bile diyemiyorum mutluluk rolü yapmaktan bıktım aileme karşı çünkü onu ben istedim ama şimdi o insan benim evleneceğim insan olamaz 6 ay sevgi sözünden çok küfür duydum parmağımdakini atmayı çok düşündüm ama orda arkasından vurmak istemedim ve ondan çok soğudum 7 yıl tanıdığım sandığım adam 2 yıl önce anlasam asla parmağıma takmazdım bu yüzüğü şimdi hangi yüzle yüzüme bakacak beni işetn çıkardı çalışma die tel. bozuldu tel.aldı hat aldı 1 ay önce güne gittim diye kapat o hattı o tel. onlar benim kullanma diyen bi adam 2 yıldır nişanlıyım piskolojim bozuldu işten çıktıktan sonra tek bi gece uyuyamadım ben ne yapacam bununla diye çok istedim de mi bunlar geldi başıma ben onuniçin hayatımıın yönünü değiştirdim o tel bile benim diyo şimdiden evlenince çalışmıyorum da ekmek yesem onu benmi aldım diyecek aileme söylesem anında atarlar yüzüğü artık beni çıkmazlara sokuyo 7 yıl bekledim aman ünivs. bitsin memur olsun askerlik bitsinde ayrılmamacasına kavuşalım diye ama herşey olduda biz kalamdık bittik...
Günaydın tatlım,nasılsın![]()
Hayırlı cumalar hepimize.
Şafak 4 oldu yahu,şaka gibi
Ben askerlik sürecinde bozulan ilişkilerde,erkeğin askerdeki hallerine bakıp çok değişti denmesine pek sıcak bakmıyorum.Sonuçta hiçbirimiz asker olmadık,neler hissettiklerini bilmiyoruz.Ama çok zor olduğunu biliyoruz,insanlar asker psikolojisi diye bir kavramı boşuna yaratmamışlar.Eğer askerlik dışında herhangi bir kötü yönünü görmediyseniz neden askerdeyken yaptıklarıyla bu kadar kolay yargılıyorsunuz ki,biraz anlayışlı olmaya çalışın lütfen.Yaptıklarının tek sebebinin askerdeki bunalımı ve orda artan kıskançlığı olduğunu düşünüyorum.Eğer siz gelir gelmez kestirip atmazsanız,kısa bir sürede herşey normale dönecektir bence.Sabırlı ve anlayışlı olun lütfen.Benim nişanlım,benim bulunduğum şehirde askerlik yaptığı halde,sık sık görüşme şansımız olduğu halde etkilendi askerlikten.Bana kötü davranma anlamında değil ama karakteri epey değişti.Uzakta olan,hasret çeken askerlerin halleri eminim ki daha kötüdür.Bunları düşünün birazcık...
Günaydın tatlımmmm.
Bitti bitiyor.com:))))
Günaydın kızlarrrr....
Şafak bitiyor gerçekten bitiyor %99'dayız.
Allah'ım o kadar büyük sabır verdi ki bizlere inş. sabrımızın sonunu selamet edecek...
Bu mübarek Cuma gününde askerlerimizi beklediğimiz son Cuma gününde inş. Rabbim dualarını kabul eder.
Duayı duayı ekledim; huzurum, mutluluğum gelsin die bekliyorum.......
Ewt tatlım şaka gibi gerçekten. Soruyorlar şafak kaç die 4 diyorsun aaa ne çabuk geçmiş diyorlar ağızlarını burunlarını kırasım geliyor
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Diğer konuya gelince yazdıklarına haklısın. Güzel günlerin hatrına 6 aylık dönemde yaşananları görmezden gelicen
Ama herşeyin hayırlısı
Dua ve sabır ve ben şuna inanıyorum yazgı canım Rabbim yazdıysa herşey yoluna girer ama yazmadıysa bir bahane olur biter.
kızlarr adınıza çok seviniyorum ben 343. dönem yareniyim allah bizede sizin gibi 5 şafaklar saymayı göstersin
kızlarr az kaldı azz şafak 2 Adıyaman'a slm lar olsunn....
meraba kızlar uzun zamandır görüşemedik yanına gitmiştik sürpriz yapmaya ayyy çok sewindi çok şaşırdı hiç tahmin etmiyodu :)))) 4 gün ordaydım 4 günde çarşı werdiler saolsunlar :))) bayağı gezdik yeni ewimiz için alışweriş yaptık :) çok güzeldi herşey şimdiyse 12 günümüz kaldı offf hemen geçsin ve herkes kavuşsun artık yaaa son zamanlar hiç geçmiyo![]()