• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

aynen yaa herkese ben fikir verirdim ama şu aralar beyin fonksiyonlarım durdu resmen :44:
annesiyle babası almaya gidecekler haftaiçi olduğundan ben gidemiyorum :50:
ben ona gidemeyeceğim ama o bana gelecek :16:

ozaman kesinlikle süpriz yapmalısın
eve mi gelcek yoksa bi yerde mi buluşacaksınız?

sürekli gittiğimiz bi cafe var oraya gideriz sanırım benimki nargileye düşkündür çünkü hemen oraya gider :9:

Ozaman orda bişiler yapma fırsatın olur mu izi verirler mi?
Of ya öle de olmaz ki ne bileyim ben olsam yalnız kalacağımız biryerde hazırlamak isterdim:(

Şöle başbaşa :16: bak öle fırsatın olsaydı ne fikirler verirdim sana :9:

Ozaman orda bişiler yapma fırsatın olur mu izi verirler mi?
Of ya öle de olmaz ki ne bileyim ben olsam yalnız kalacağımız biryerde hazırlamak isterdim:(

Şöle başbaşa :16: bak öle fırsatın olsaydı ne fikirler verirdim sana :9:

ayy acaba başbaşa ayarlayabilir miyim ki :44:
bak şimdi aklıma düşürdün :9:

olsun canım. daha vakit var. alırsın önümüzdeki günlerde.
neler almayı düşünüyorsun askerine?

Ahşap bi sepet alıp,içine bir sürü abur-cubur,ufak hediyeler falan doldurdum.Hazır satılan yılbaşı sepetlerinin daha detaylısı gibi.Onu süsleyip götüreceğim.Bunun dışında da,giysi,ayakkabı ve saat alıcam.Aslında bi arkadaşım,önümüzde sevgililer günü var,hediye sepeti dışındakileri o zamana alırsın dedi ama ben yine de alıcam bişeyler.Sevgililer gününe de başka bişeyler alırım...

Bu arada hepinize günaydın kızlar:3:

bence başbaşa ayarla boşver nargileyi :9:
Onu herzaman içersiniz ilk buluşma anı önemli bence hep akılda kalacak bişiler yapmalısın die düşünüyorum :)

evet bunu iyi düşünmeliyim :34::9:

Ahşap bi sepet alıp,içine bir sürü abur-cubur,ufak hediyeler falan doldurdum.Hazır satılan yılbaşı sepetlerinin daha detaylısı gibi.Onu süsleyip götüreceğim.Bunun dışında da,giysi,ayakkabı ve saat alıcam.Aslında bi arkadaşım,önümüzde sevgililer günü var,hediye sepeti dışındakileri o zamana alırsın dedi ama ben yine de alıcam bişeyler.Sevgililer gününe de başka bişeyler alırım...

Bu arada hepinize günaydın kızlar:3:

ooo kuzum bence arkadaşın doğru söylüyor sonra alışır böyle bisürü sürprize hep ister bak :9:

Back