• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

e orda da arkadaşlıklar kurdu bi düzene oturdu ya biraz bana üzülüyor gibi geliyor.ama gelince 100 günlük programı hazır:) hergün arıyor şunu yapalım bunu yapalım şuraya gidelim şunu yiyelim diye

benimkide çok sıkıldım artık diyorr.
ortamı çok ta iyi değildi.
benimki gelince çalışçak hemen. çok gezcek zamanımız olmıcak ama görürüz gene birbirimizi.
ahh bi gelseler de... :)

benimkide çok sıkıldım artık diyorr.
ortamı çok ta iyi değildi.
benimki gelince çalışçak hemen. çok gezcek zamanımız olmıcak ama görürüz gene birbirimizi.
ahh bi gelseler de... :)

bizimkide çalışacak ama bir şekilde yolunu bulurum diyor.geçen seneden alışkınız biz okullarımız evlerimiz birbirine uzak zaten. ortamında da bazı şeyleri biliyorum mesela ama o kızmıyor.ben kızıyorum o birşey demiyor.demekki ben askere gitsem ortalığı dağıtırmışım diyorum:) zor çok zor insanlarla uğraşmak.

benimki aradı şimdi. pek konuşamadık.
arkada kavga ediyorlar kapatıyorum dedi.
aman bu askeriyede ayrı bir olay yaa...

hayırlısıyla bugunlere geldik maşallah diyelim.:nazar: valla ama bana çok zor geldi.şu 9-10 gün geçsin daha yanımdan ayırmam:)

Biz de bugün netten mobilya baktık hep aşkımla :16:
Bikaç şey beğendik inşallah geldiğinde bakıcaz gidip :46:
Çok heyecanlıyım yaa artık kendi evim için bi şeyler bakmak ve almak istiyorum :52:

iyim cnm bildiğin gibi.zaman geçirmeye çalışıyorum

seni düğün telaşı sarmış ne güzel:))))

Evet canım ya düğün telaşı sardı :)) Aşkım geldiğinde hemen koşturmaya başlıycaz zaten düğün için :) Bunu düşünmek de beni inanılmaz heyecanlandırıyo ve zamanın geçmesini yavaşlatıyo sanki :)

Gözdecim nasıl bir gelinlik istiyorsun oluşturdun mu kafanda?

Benim gibi kararsız bir insana sorulabilecek en zor soruyu sordun canım :9:
Model olarak bir türlü karar veremiyorum ama çok kabarık olmayacak ya da böyle çok düz bi şekilde inenlerden olmayacak :) Orta kabarıklıkta :)
Kesinlikle tüllü ya da işlemeli istiyorum taşlı falan yanii :)) Süslü olsun birazcık :) Sateni sevmiyorum çok, bana gelinlik böyle tüllü, fransız güpürlü falan olmalıymış gibi geliyo hep, neden bilmiyorum ama öyle hoşuma gidiyo :) Bi de askılı modeller hoşuma gidiyo ama düz askı şeklinde değil böyle değişik şekillerde oluyo öyle :) Şimdilik böyle bi şeyler var kafamda ama onların birleşimi bi gelinlik beğenir miyim beğenirsem bana güzel olur mu bilemiyorum bakalım görcez :9::9:

Hıı bi de kuyruklu isstiyorum gelinliğimi ve duvağımı daaa :)))

Back