• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Ben de çıkıyorum kızlar yarın erken kalkıp aşkımla kameradan görüşcem de:16:
Hepinize iyi geceler öptüümm :54:

gözdecim oyunda büyük salon inşaatın ilerlemiş. benim hiç ilerlemiyor. neden acabaa? :31:

ayy benim olmuyo yaa... hani görev değil de böyle şunu yaparsan beni mutlu eder diyor. onlarımı yapıyorsun?:31:

Yok canım verdiği görevleri yaptıkça açılıyo onun yapımı da, zaten üstüne tıklayınca da diyo o adamın görevlerini yapman lazım açılması için diye :)
Belki senin daha ileri seviyede olduğu için öyledir yani daha çok görev yapman gerekiyodur belki de :31:

Son düzenleme:
Yok canım verdiği görevleri yaptıkça açılıyo onun yapımı da, zaten üstüne tıklayınca da diyo o adamın görevlerini yapman lazım açılması için diye :)
Belki senin daha ileri seviyede olduğu için öyledir yani daha çok görev yapman gerekiyodur belki de :31:

baktım komşularıma herkes yapmış, benim tamamlanmadı. :)
var bunda bi iş ama anlamadım.
sen ne yapıyorsun? askerinle bittimi konuşman?

baktım komşularıma herkes yapmış, benim tamamlanmadı. :)
var bunda bi iş ama anlamadım.
sen ne yapıyorsun? askerinle bittimi konuşman?

Ben de anlayamadım canım neyse biraz daha yap görev bakalım belki olur :)
Askerimle daha bitmedi konuşmam yemek yemeye gitti gelicek devam edicez :) Onu bekliyorum yani şu an.
Sen naptın canım?

Ben de anlayamadım canım neyse biraz daha yap görev bakalım belki olur :)
Askerimle daha bitmedi konuşmam yemek yemeye gitti gelicek devam edicez :) Onu bekliyorum yani şu an.
Sen naptın canım?

bende 10:30 ta kalktım. gazete baktım kahvaltı ettim. nette takılıyorum. sonra belki film izlerim, dergi okurum v.s geçer gider bir şekilde. :)

bende 10:30 ta kalktım. gazete baktım kahvaltı ettim. nette takılıyorum. sonra belki film izlerim, dergi okurum v.s geçer gider bir şekilde. :)

Anladım canım. Bugün de hava çok kapalı içim karardı yaa :( Çıkıp gezmek istiyorum kaç gündür ama kapalı olunca hava insan çıkamıyo dışarı. Dün de haberlerde gördüm izmirde ne biçim lodos olmuş öyleeee :53: çatılar ağaçlar uçmuş hep

Anladım canım. Bugün de hava çok kapalı içim karardı yaa :( Çıkıp gezmek istiyorum kaç gündür ama kapalı olunca hava insan çıkamıyo dışarı. Dün de haberlerde gördüm izmirde ne biçim lodos olmuş öyleeee :53: çatılar ağaçlar uçmuş hep

evet canım korktum ben o gün zaten. bi de 9. kattayız. önümüz açık. camlar titritordu.
ama bugün sakin. bende artık evde çok oturamıyorum. 2 gün anca. 3. gün ruhum daralıyor.

evet canım korktum ben o gün zaten. bi de 9. kattayız. önümüz açık. camlar titritordu.
ama bugün sakin. bende artık evde çok oturamıyorum. 2 gün anca. 3. gün ruhum daralıyor.

Evet canım ben de çok oturamıyorum 2 gün oturdum işte fenalık bastı bugün :))

Back