341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

Selam canım sen de hoşgeldin :)
Yoktun bayadır,nerelerdeydin bakalım

hoşbulduk canım benim. ders çalışıyorum cnm eskisi gibi fazla giremiyorum.
ee bi de askerim gelcek inşallah onun geldiği günlerin dersinide çalışmam lazım aksamaması için:)))
yoğun bir şekiilde gidiyoruz işte.. sende ne var ne yok??

Haklısın canım iyi çalış o zaman sonra bol bol askerinle vakit geçirebilmek için :))
Ben de aynı bıraktığın gibiyim bi değişiklik yok

Haklısın canım iyi çalış o zaman sonra bol bol askerinle vakit geçirebilmek için :))
Ben de aynı bıraktığın gibiyim bi değişiklik yok

askerim çıktığı gün istanbula gidecekti abisinin yanına abisi istedi onu bir iş için.
çok üzülmüştüm ben 15gün kalacaktı.dün gece aradı biletini almış direkt yanıma geliyor nasıl mutlu oldum anlatamam size yaaa..
haberi aldığımdan beri salak bir gülümsemeyle dolaşıyorum:))) ama gelmeyecek diye saldım kendimi saç baş.bir an önce hazırlıklara başlamam gerek.
:))

Çok sevindim canım senin adına. Ee yani ne işi varmış abisinin yanında önce seni görsün onu her zaman görür :)
Hemen hazırlıklara başla o zaman canım

Çok sevindim canım senin adına. Ee yani ne işi varmış abisinin yanında önce seni görsün onu her zaman görür :)
Hemen hazırlıklara başla o zaman canım

sağol cnm benim bende mutluluktan uçuyorum :))
ya o da istemiyodu gitmek de abisine de bişey diyemiyodu bir işi için istemişti onu neyse ki vazgeçti sonradan:))
ikimizde daha mutlu olduk:)
ayy evet başlamam lazım ancak yetişir:))
ya bunları konustuğumuza inanamıyorum:)))

Son düzenleme:

Valla ben de inanamıyorum canım yaa rüya gibi Nazar değmesinden korkuyorum Allah korusun
İnşallah şu günler de çabucak geçer de hayırlısıyla kavuşuruz sevdiklerimize

Valla ben de inanamıyorum canım yaa rüya gibi Nazar değmesinden korkuyorum Allah korusun
İnşallah şu günler de çabucak geçer de hayırlısıyla kavuşuruz sevdiklerimize

aynen bende çook korkarım nazardan valla aman Allah korusun....hayırlısıyla kavusalım sevdiklerimizle.senin ki ayın kaçında çıkıyo..

Ayy çok fenaydı canım hiç sorma.Allahıma çok şükür bu günlere gelebildik..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…