Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
slm hatunlarr nasılsınız bakalım..özledim sizi ha:)))
Selam canım sen de hoşgeldin :)
Yoktun bayadır,nerelerdeydin bakalım![]()
hoşbulduk canım benim. ders çalışıyorum cnm eskisi gibi fazla giremiyorum.
ee bi de askerim gelcek inşallah onun geldiği günlerin dersinide çalışmam lazım aksamaması için:)))
yoğun bir şekiilde gidiyoruz işte.. sende ne var ne yok??
Haklısın canım iyi çalış o zaman sonra bol bol askerinle vakit geçirebilmek için :))
Ben de aynı bıraktığın gibiyim bi değişiklik yok![]()
askerim çıktığı gün istanbula gidecekti abisinin yanına abisi istedi onu bir iş için.
çok üzülmüştüm ben 15gün kalacaktı.dün gece aradı biletini almış direkt yanıma geliyor nasıl mutlu oldum anlatamam size yaaa..
haberi aldığımdan beri salak bir gülümsemeyle dolaşıyorum:))) ama gelmeyecek diye saldım kendimi saç baş.bir an önce hazırlıklara başlamam gerek.
:))
Çok sevindim canım senin adına. Ee yani ne işi varmış abisinin yanında önce seni görsün onu her zaman görür :)
Hemen hazırlıklara başla o zaman canım![]()
sağol cnm benim bende mutluluktan uçuyorum :))
ya o da istemiyodu gitmek de abisine de bişey diyemiyodu bir işi için istemişti onu neyse ki vazgeçti sonradan:))
ikimizde daha mutlu olduk:)
ayy evet başlamam lazım ancak yetişir:))
ya bunları konustuğumuza inanamıyorum:)))
Valla ben de inanamıyorum canım yaa rüya gibiNazar değmesinden korkuyorum Allah korusun
İnşallah şu günler de çabucak geçer de hayırlısıyla kavuşuruz sevdiklerimize![]()
aynen bende çook korkarım nazardan valla aman Allah korusun....hayırlısıyla kavusalım sevdiklerimizle.senin ki ayın kaçında çıkıyo..
18'inde canım.seninki?
benimki de cnm 18 inde..bir gün yol izni var.
Keşke 17'sinde çıksalardıBi gün bile çok geliyo
![]()
öyle gerçekten cnm bir gün bile dayanamayacakmışım gibi geliyo ama çok şükür bugünlere geldik ağladığımız ilk günleri hatırlayınca anaaaamm
kötü oluyorum...neydi o günler nasıl geçiverdi yaa...
Ayy çok fenaydı canım hiç sorma.Allahıma çok şükür bu günlere gelebildik..
evet yaa neden hatırlattım ki boşver geçti gitti :)))
neyse cnm ben çıkıyorum görüşmek üzere tekrar çok öpüyorum seni..hoşçakal