341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

bende evdeydim bugün canım.
dün bi çıktım gezdim 10 da geldim eve. iyi oldu bi nefes aldım. evde çok oturunca bunalıyorum.

cok iyi olmuş canım yaa bunalmışındır kaç gündür iyi etmişinnn

evet canım insan çok oturunca afakanlar basıyor.
bi de kuaföre gittim bi çeki düzen verdim kendime.
dedim askerim gelmeden bir gün önce gelicem bakıma dedim. :)

evet canım insan çok oturunca afakanlar basıyor.
bi de kuaföre gittim bi çeki düzen verdim kendime.
dedim askerim gelmeden bir gün önce gelicem bakıma dedim. :)

ayyy evet canımya cok az kaldı bakıma girmek lazım aksi gibi hastalık girince araya sivilceler davetsiz misafir gibi geldi saolsun maskeyle fln uğrasmıcam direk eczaneden losyon alcam vakit çok az :18::18:

ayyy evet canımya cok az kaldı bakıma girmek lazım aksi gibi hastalık girince araya sivilceler davetsiz misafir gibi geldi saolsun maskeyle fln uğrasmıcam direk eczaneden losyon alcam vakit çok az :18::18:

bende de sivilce var canım. aman askerin seni bilmiyo sanki.
o her halinle sever seni merak etmee.

seninki ne yapıyor? mutlumu? şafak sıkıştırıyormuymuş? :)

oooooo hemde ne sıkıştırmak 1 hafatadır onu rahatlatmaya çalısıorum sabır sabır die ağlıcak nerdeyse okadar bunalmışki nefes alamıo sanki burdan cıkamıcam sanki dio o derece

oooooo hemde ne sıkıştırmak 1 hafatadır onu rahatlatmaya çalısıorum sabır sabır die ağlıcak nerdeyse okadar bunalmışki nefes alamıo sanki burdan cıkamıcam sanki dio o derece

haklı çocuk. bizi de sıkıştırıyor.
bu askerliğin sonu böyleymiş. insanın biticeğine inanası gelmiyorr.

hemen istemezler canım.
bende gittim. boğazıma baktılar sadece.
reflüymüş.

Evet,dilden falan da anlaşılıyormuş.Ama yine de tedirginim.Reflü için ne kullanıyorsun peki.Annemin de var ama o hep bitkisel şeyler kullanıyor genelde.İlaç pek kullanmaz.

O nedenle reflünün ilaç tedavisi nasıl bilmiyorum.İlaçlar tedavi edici mi oluyor,rahatsızlık hissettiğinde mi alıyorsun,yoksa ömür boyu her gün mü kullanılıyor

canım ben artık ilaç kullanmıyorum.
iki üç gün boyunca çıkarmıştım bi yaz günü. kulak burun boğaza gittim. reflüden olmuş.
o zamanlar ilaç içtim.
dedi stres yapmıcan.
mangal, kızartma yemicen. yersen arkasından ilacını iççen.
asitli içecekler kesinlikle yok. kii hala içmem.
sonra ben o aralar dikakt ettim. geçtii.
şimdi anca kızartma falan yersem oluyor. çok şükürr.
dikkat etmek lazım canım.
ve üzüntü stres yaramıyor hiç.

Evde net var ama girmiyorum şimdi açıkdı kardeş uğraşıyordu bende var bakayım dedim hemen buraya geldim:)))

iyim sen nasılsın cnm?

Ohh iyi yapmışsın canım.
Ben de iyiyim işte bi facebookta bi burda gezinip vakit geçirmeye çalışıyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…