341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

kızlar bizim de kısa dönem, acemilik ankara,ustalık da trabzon çıktı ,şükürler olsun ,doğu falan olur diye çok korkmuştum ama en önemlisi hep hayırlıısı diye dua etmiştik,Allah'ım tüm askerlerimizi korusun,güzelce gittikleri gibi gelsinler inşallah.

Kısa dönem.
Acemilik de temel eğitim de Balıkesir.
Allah hepimizin yardımcısı olsun arkadaşlar :)

rica ederim canım ne demek :) neresi çıktı canım? inşallah gönlünüze göre bir yer olmuştur.

ikiside ısparta olmuş sevindim aslında ama benin sevinmem boşuna çünkü birlikte değiliz artık... ama gönül işte yine de kopamıyo hemen

canım hayırlı olsun,gözünüz aydın,bilecikliyim ben,ufak bir yerdir bilecik,bozüyük de iyidir tabi askeriyeyi bilemiyorum ama cidden rahat bi yer,hayırlı olsun tekrardan canımm.

çok saol canmm bende bursadayım zaten sık sık gider gelirim 1-1,5 saat falanmış

sizinde hayırlı olsun allahtan daha ne isteyelim kısa dönem doğu değil allahıma çok şükür

Son düzenleme:
hiç bi sebep de sunmadı zaten sadece olmuyo dedi inşallah hayırlısı olur iyice düşünür taşınır askerde şu an sadece dua edebiliyorum onun için..

valla dua etmeyi severmsin bilmiyorum ama ramazan ayını iyi değerlendir derim.çünkü öyle bi zamandayız ki her duamız her an kabul olabilir.ama hayırlısını iste tabi

gittiği günden beri her günü değerlendirmeye çalışıyorum :) 3 yıl dile kolay.. hayırlısı olur bundan sonrası için inşallah...

Son düzenleme:
Günaydın kızlar.. Sabaha kadar uyku uyuyamadım

Aşkımın acemiliği Erzincan a , usta birliğide Doğubeyazıt a çıktı..puff nası dayanıcam bu korku ve sancıya ben
Şu 155 gün çabucacık geçse..

Son düzenleme:
selam kızlar 339. dönem yareni olarak topiğinize arada göz atıyıorum :82: sınav sonuçlarınız belli oldu inşallahhh askerleriniz iyi yerlere gider iyi insanlarla karşılaşır..
geçiyor merak etmeyin ilk zamanlar çokk zor ama zaman işte herşeye iyi geliyor.... onlar gittikleri yere alışınca sizde burada alışıyorsunuz günler geçmeye başlıyor...

benim sevgilimin acemiliği de Erzincan, sonrasında Kars'a gidiyor

Allah sabır versin hepimize kızlar...
kimimiz sevindik kimimiz üzüldük...
hayırlısıyla gidip gelsinler inşallah
uzağa doğuya gidenlere daha bi sabır versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…