Ben işin kolayına kaçmışım, maile taslak olarak kaydediyorum eğer 6 ayın sonunda hala ona vermeye layık görürsem, hayatımda tutacağıma karar verirsem o zaman deftere geçireceğim, yoksa yazık bu narincik ellerimize bu kadar üzgünken bi de onlar mı yorulsun
Kıyamaamammm, kıyamammm..Bence hemen bugün al..Telefon çaldığında da odanda rahat rahat konuş tatlım..Hem salonda ne kadar yalnız olursan ol duygularını tam hissettiremeyebilirsin..Yarında işin için çıkarsın, bugün onun için birşey yap..Sana çok iyi gelecek.. :)
çıkıp almak istiyorum ama kendimi pek iyi hissetmiyorum bugün,hava da çok sıcak olduğu için gözümde büyüyo.bugünlük geçici bir çözüm buldum,salondaki normal telefonumuzu odama bağlayacağım,zaten bizde ev telefonu pek kullanılmaz.açıkçası nişanlımın bugün tekrar arayacağını da sanmıyorum:26:
hahahaha, koptuğum an :)) Bende safım işte..Gitmeden o defteri ona gösterecektim, her gün sana olan özlemimi yazacağım dicektim ama ağzıma lafları :) Ben ona asker pastası yaptırdım, yemeğede benim arkadaşlarımla çıkmıştık..Oraya utanırsın diye getirmedik dedim..Evet diye bir çıkışı vardı. Teşekkür etti, yemeyeceğim dedi, o gece sinirden tek başıma yedim o pastayı..
Geçici çözüm bulduysan problem yokBelli olmaz canım bugün pazar, belki daha rahat olurlar Ben yemin töreninin ne zaman olacağını bile bilmiyorum..
Şimdi diyordur ah benim akılsız kafam ne diye öyle yaptım yeseydim keşke diye:)nerede bulacak 6 ay pastayı.Gelince de sana yalvarır bana ellerinle bir şey yap diye o zaman alırsın intikamını...Canım bu erkek milletini anlamak gerçekten çok zor yapmazsın adı değer vermedin olur yaparsın utandım istemem gerek yok olur. Ben de ilk defa askere giderken hediye fln almadım yüzüme çarptı bir şekilde 'ne kadar çok sevenim varmış maşallah her sevdiğim bir hediye almış beni mutlu etmek için işte düşnen insan başka' dedi.Ben de sana ve her şeyine rağmen hayatındayım bundan ala hediye olmaz sana diyerek durumu kurtarmaya çalıştım..Ne yapsak yaranamıyoruz biz bu erkeklere
demek ki hepsinin yemin töreni ayın 26sında canım.birliğe göre değişmiyor yani...ramazan bayramı sebebiyle bu şekilde yapıyorlarmış
Eminim diyordur :) Unutmuştur bile :) Gerçekten pişman olup, günde defalarca arayacağı günler gelecek mi çok merak ediyorum. Haklısın valla kız, bunlara ne yapsan bi kılıf uydurup, bizi haksız çıkarıyorlar..Ama sen durumu iyi kurtarmışsın
Uzun dönemlerinde aynı gün mü oluyor yani? Sonra onlar devam mı ediyor acaba? Ya hiç birşey bilmiyorum. Biraz araştırayım netten
canım zaten kısa dönemlerin de yemin töreniyle bitmiş olmuyo acemilikleri,yemin töreninden sonra kalan günleri tamamlanıp ondan sonra dağıtım olacakmış.o yüzden uzun dönemlerde de değişeceğini sanmıyorum
merhaba kızlar bende aranıza katılabilir miyim benim erkek kardeşim asker amaözlem o kadar çok oluyor ki bide bizim durumumuz çok farklı ben anne ve babamı kaybettim ve kardeşimle yaşıyordum oda askere gidince tek kaldım koca ev üstüme üstüme gelio sanki çok yıkıcı oluor.şuan kardeşim amasyada hergün aramaya çalışıor birde sevgilsi var tabi genelde ondan alıorum haberi usta birliğide kırklareli pınarhisar olcak.konuştuklarım kadarıyla amasyada hiç memnun değil çok kötü burası dior yemekleri falanda kötüymüş iki hafta dişimi sıkıcam heryere yollyıp duruorlr çok kötü burası dior allahım sağ salim dönmek nasip etsin tüm askerlerimize..
kızlaarrr aklıma takıldı yaa şimdi 26sında yemn töreni varya törenden sonra ne kadar kalcaklar orda???? anlayamadım ben bu tsknın işlerini yaaa
kızlaarrr aklıma takıldı yaa şimdi 26sında yemn töreni varya törenden sonra ne kadar kalcaklar orda???? anlayamadım ben bu tsknın işlerini yaaa
Ben hiç bir şey anlamadım. Bugün ararsa soracağım..Ne zaman, sonra kaç gün izin? Ben gelebilir miyim? Aileni BİLE istemiyorsun ama dicem
bile kısmına çok vurgu yap ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?