Kızlaaar Selam
Bende geldim
Yüreklerinize sular serpilsin hepinizin askerleri teeek teeek arasın sizii. inşşşşşş.
Benim askerim dün 2 defa bugün de öğle saatlerinde aradı beni
Canıım benim yaaaaaaaa
Usta birliğide iskenderun yazıyordu ama bugün aradığında dağıtım olacakmış dedi.
Birde ayın 26snda yemin töreni varrr. çok fazla konuşamadık kafam karıştı yaa...
14 gün acemi sürecek enterasaaaaan :44:
hiç canını sıkma. o 1 kere gördüğü insanlardan ayrılmak senden ayrılmak kadar koymayacaktır ona. en doğrusunu yapmışsınız. bizim o kadar zor oldu ki, ankara'ya gitmesine rağmen, evden uğurladık, kendime hala gelemedim. sıradan bi gün gibi değildi yani. gerçekten değişikti. ve ne yap ne et, iyi telefonda konuş. biz dün ilk gireceği zaman aradığında karşılıklı ağladık, sonrasında babası anlatıyor, öğürmüş, çok kötü olmuş ben ağlayınca, o da ağlayınca.
zırıl zırıl ağlarken ben, telefon çaldı, aradı, gece. ses tonumu aniden öyle değiştirdim ki, o da iyi konuştu benimle :)
ve hep tavsiye verdi arkadaşlar, ne yap ne et, hep alttan al, orası gerçekten bambaşka bir yer, bambaşka bir duygu, ve gerçekten çok sıkıcı. insan sevdiği insana çok ihtiyaç duyuyor orda dediler...allah kavuştursun hepimizi
Haklısın çok teşekkür ederim tavsiyelerin için ayrılmak çok zor ama işte kendime mukayet olamıyorum bir de son hafta kavgalarımız oldu sıkça.Kendimi kötü hissediyorum benim yerime konu komşu arkadaş eş dost kim varsa aramış beni de en son 1 kerecik aramış bunları duydukça kahroluyorum.Hem vedalaşmadı hem aramıyor, bütün çevremiz bana acıyor şuan kendi öz ablası bile o kız bunu haketmedi diyormuş.Çok doldum sadece kendine orada bir şey yapmasın diye sesimi çıkaramıyorum.Kimseye de anlatamıyorum bu yaşadıklarımı yoksa beni zorla ayırırlar ondan. İnsan sevdiğine ihtiyaç duyuyor ama benim askerim bana duymuyor demek 17 saniye yetmiş de artmış ona.Dediğin gibi alttan almaya çalışıyorum biran önce dönsün 6 ay geçsin de bu yaptıklarını burnundan getireyim derdindeyim:66 Allah bütün askerlimizi sevdiklerine sağ salim kavuşmayı nasip etsin
canım, sıkma kendini.
bak bugün bi kaç arkadaş ile konuştum,
asker uğurlayan kızlar hakkında filan.
anlatıyor arkadaş bana. ne arkadaşlarım sevgililerinden ilişkilerinin en güzel noktasında ayrıldı, hemde oradayken diye.
dedim yaşamamak adına ne yapmak lazım, ben bu adam ile hayat kurma çabasındayım. fikir ver dedim.
sadece yapman gereken "peki" demek. başka hiç bir şey dedi.
çocuklara sormuş hep, neden ayrıldınız ne oldu ne yaptılar diye, "abi kapris çekemem, abi hesap soruyor, burada 100 erkek var, hala kuşkulu..." vs gibi örnekler verdi bana.
hani, bende çok pimpirikliyimdir.
geldiklerinde toparlandıktan sonra eminim bu konuların hepsi konuşulacaktır.
nihayetinde sadece onlar zor günler yaşamıyor, bizde burda anılarla başbaşa kaldık. beraber gittiğimiz yerlerde kalakaldık.
ama kadın olarak, güçlü olup, sadece "peki" kelimesini sakız etmemiz gerekiyor gibime geliyor.
doğru olanda bu gibi.
kimle konuştuysam, ilişkini kurtarmak istiyorsan sadece "peki, tamam" de dedi.
onların tek dayanakları biziz.
aileleri zaten hep kalplerinde, biz ise hem kalplerinde hem akıllarında olanlarız...
Gelmeni istemiyorum. Ailemin BİLE gelmesini istemiyorum diyerek özellikle o bile kısmıyla beni benden alan askerime selam olsun..gideceğim inadına..
Canım evet benimki de orada yapıyor usta birliği de orası ama bugün akşam başkalarını arayıp söylemiş dağıtım olacak diye ben de anlamadım.Beni sadece 1 kere 17 sn cik aradı maşallah komşusuna kadar aramış herkesi beni arayamadı daha...Artık haberleri senden alabilir miyim
ben aşkımla konuştum biraz öncetelefonlarda problem olduğu için 3-4 kere kapatıp tekrar aramak zorunda kaldı ama en sonuncusunda 5 dakikadan dazla konuştuk.iyiymiş,yemin törenine 2 hafta kaldığı için eğitimleri çok yoğunmuş.ilk nöbeti de kendisi tuttuğu için arayamamış beni akşam.yemekler iyi ama çok az dedi,doymuyor demek ki ilk gece yerini yadırgamış,dün gece de nöbet olduğu için ancak 3 saat uyuyabilmiş yemin töreni bu sene erken olduğu için görüş izni olmayacakmış yemin töreninden önce.yemin töreninden sonra da evci izninin 2 gün değil 5 ya da 7 gün olacağını duymuş:44:
Canım bencede git dinleme onu.O kendi kötü olmasın diye gelme diyor ama görmedikçe de sen daha kötü olacaksın tabiki git hepimiz arkandayız:) Ben de inadına gitmeyeceğim veda bile etmediği için.O da bunu haketti. Ben isterken kabul edecekti şimdi çeksin cezasını, herkesin sevdiği yanındayken yalnız başına kalmak neymiş anlasın
Bence nazları sadece bize geçiyor..O yüzden hayatının acısını bizden çıkarıyorlar. Biz nasıl olsa sabrederiz..Biz her koşulda yanlarındayız, öyle iyi biliyorlarki..Bu rahatlıkları o yüzden..Biz 4 ay ayrı kaldık, dedim ki hiç mi aklına daha sorumu tamamlamadan başka biri mi dedi. Evet dedim ya sana kızgınlığımdan bir hata yapıp hayatıma baika birini soksaydım. Asla aklıma böyle bişey gelmedi.Asla böyle bişey yapmazsın dedi. Şimdi o güven iki katına çıktı. Nasılsa askerdeyim, ne yapsam, aramasamda, aradığımda soğukta konuşsam, gitmeden soğukta davransam bişey olmaz. O hep yanımda..Bende senin gibi kızgınım, dayanamıyorum..Ve çokta korkuyorum yeter demekten..Ama biliyorumki ömür boyu suçlanırım, askerdeki adama bu yapılır mı diye bir sürü laf söylerler...
Canım çok sevindim, Allah yardımcısı olsun. İnşallah bir an önce alışır. Evci izninin fazla olmasıda harika.. :)
Değer mi diye düşünüyorum açıkçası..Canım giderken bizde öyle birbirimize sarılıp, güzel sözler söylemedik..Bende çok kırgınım..Kafam çok karışık..Burdayken bana yaptıklarını unutuyordum, yanımdaydı..Ama şimdi yok ve her yaptığı tek tek aklıma geliyor..
keşke evci izninde istanbul dışına çıkmak yasak olsa da bizim evde evci olsa
Canım onun için değil kendin için git. Ne yapmış olurlarsa olsunlar aklımız hep onlarda. En azından kendi özlemini dindirmek bir nebzede olsa moral depolamak için gitmelisin bence sana iyi gelir diye düşünüyorum. Malesef ikimiz de aynı durumdayız, ben de bir günlük tutmaya başladım her gün yazıyorum sayfalarca ama şu ana kadar tek güzel söz yazamadım sade öfkemi, kırgınlıklarımı dile getirebildim. Bunu yapmak bile azcık rahatlıyor insanı yoksa içinde tut tut nereye kadar
:) Keşke canım keşke...Olsun ama en azından askerin o stresten 5-6 günlüğüne kurtulacak..
Evet haklısın tatlım, onu görmek çok iyi gelecek..İnşallah bayramdan sonra çıkabilirde, bende giderim..Bende günlüğe neler yazdım ahh bir bilsen..Normalde o defteri her günümü, özlemimi yazıp sonra ona okutmak için almıştım..Ama okutulacak bir yanı kalmadı..Bende çok rahatlıyorum valla..Defterin ilk sayfasınada her yeri göz yaşıyla dolu yazdım..Görende içine tüm özlemimi yazdığımı sanacak
cep telefonunu arayıp da çok kontörü gitmesin diye ev telefonundan konuştuk ama sesimi alamadı doğru düzgün.genelde bizim evi arayanlar hep sesin az geliyor diyor,benden kaynaklanıyor diye düşünmüştüm ama ailesini aradığında da öyle olmuş.yine de ben yeni ve kablosuz bir telefon alacağım.salonda rahat konuşamıyorum,gerçi babam sağolsun telefon gelince hemen başka tarafa geçti ama yine de odamda konuşmak daha rahatşimdi ona baktım ama bugün mü çıkıp alsam yoksa yarını mı beklesem karar veremedim,yarın başka bi işim daha var dışarıda:44:
ankarada mı senin ki de cnm ? ne nöbeti o ya tuwalette niye nöbet tutulur ki ?? anlamadım :S
cep telefonunu arayıp da çok kontörü gitmesin diye ev telefonundan konuştuk ama sesimi alamadı doğru düzgün.genelde bizim evi arayanlar hep sesin az geliyor diyor,benden kaynaklanıyor diye düşünmüştüm ama ailesini aradığında da öyle olmuş.yine de ben yeni ve kablosuz bir telefon alacağım.salonda rahat konuşamıyorum,gerçi babam sağolsun telefon gelince hemen başka tarafa geçti ama yine de odamda konuşmak daha rahatşimdi ona baktım ama bugün mü çıkıp alsam yoksa yarını mı beklesem karar veremedim,yarın başka bi işim daha var dışarıda:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?