341.dönemde eşi nişanlısı sevgilisi askere gidecek olanlar

benim aşkım ankara mebs de yapıyo askerliğini bilginiz varmı orası hakkında ?

sizin de içiniz oldukça rahat olsun orası genellikle ünlülerin askerliğini yaptığı yerdir burdan da sanırım ortamnının ve yaşam şartlarının bir çok yere göre daha iyi konumda olduğunu anlayabiliriz:) Ankara askerliğin temel kalesi gibi görülen şehir olduğu için en iyi imkanlara sahiptir, sevdiklerinizi biraz yorabilirler eğitimleri ile ama bir o kadar da onlara bir şey olmazın diye gözlerinin içlerine bakarlar çünkü tüm komutanları burdadır

bir o kadar süre daha yapmasına gerek yok zaten belirli süre izin hakları ve artı durumlar var askerliğinin süresinin uzaması söz konusu değil için rahat olsun:)

bende mantıken böyle düşünüyodum ama sanırım orda işler değişiyo of uzamasın yaa görelim aralarda :59:

sizin de içiniz oldukça rahat olsun orası genellikle ünlülerin askerliğini yaptığı yerdir burdan da sanırım ortamnının ve yaşam şartlarının bir çok yere göre daha iyi konumda olduğunu anlayabiliriz:) Ankara askerliğin temel kalesi gibi görülen şehir olduğu için en iyi imkanlara sahiptir, sevdiklerinizi biraz yorabilirler eğitimleri ile ama bir o kadar da onlara bir şey olmazın diye gözlerinin içlerine bakarlar çünkü tüm komutanları burdadır

ah ahh inşallah iyi şartlardadır..hepimizinki iyi şartlarda olsun inşallah .teşekkürler :)

hani etimesguttan tüyo yok mu?:44::44:

arkadaşlar ben de ulaştım sonunda ama 17 saniyecik konuşabildik...sesi inanılmaz kötüydü ve titriyodu:43: ben de fena oldum şimdi. 26 sında yemin töreni olduğunu söyledi. darısı diğer haber alamayan arkadaşların başına..

hani etimesguttan tüyo yok mu?:44::44:

etimesgut benim evime zaten 10 dakikalık bir mesafede olduğu için gözlerimle de görebiliyorum.inanınki burada rahatlar ben de çok dua ettim ankara çıksın diye kısmet değilmiş. sadece büyük komutanlar burada oldukları için eğitimleri ağır geçer çünkü başka illerde yemin törenlerine il komutanları katılırken burada en üst kuvvet komutanları da katılır bu sebepten kusursuz olması istenir her şeyin. yiyecek koğuş sağlık anlamındaki en şanslı yerdeler siz içinizi ferah tutun yeter:34:

bizim 6 ayımız var daha.. hayırlısıyla şubatta gidecek sevdiceğim :14: nasıl dayanılır bu özleme.?? şimdiden böyleysem zaman yaklaştıkça nasıl olurum bilmiyorum.. :58:

yaz_yaz hepimizin güçlü olması lazım ki onlar daha kolay atlatabilsin. açıkcası forumda yeniyim uzun zamandır takip ediyordum ziyaretçi olarak ama farkettim ki bu durum yalnız başına çekilmiyor ben de hemen arkadaşlar arasına katılayım dedim birbirimizden güç alıyoruz yalnız olmadığımızı bilerek. senin sevdiğin giderken biz tecrübeli olucaz inş bi faydamız dokunuz o zamana kadar sana ama moralini yüksek tutman gerekli şimdi sen beraber olmanın keyfini çıkar üzülmek için çok erken

benim aşkım ankara mebs de yapıyo askerliğini bilginiz varmı orası hakkında ?

339. dönem yareniyim cnm benim sevgilimde mebs de acemi birliğinide orda yaptı usta birliğinde de aynı yerde kaldı...
biraz yorulabilir askerin eğitimler filan sıkı o yönden, çok kalabalık ve çok askerin olduğu biryermiş bütün üst düzey komutanlarda orada olduğu için pek fazla boş kalma durumları olmuyor... telefon konusunda da ilk zamanlar 2 dakikadan fazla konuşamayabilirsiniz... gün içinde fırsat bulamayor die kahvaltıya gitmeyip beni aradığını biliyorum sevdiceğimin...alışmasına bağlı canım şartları kabullenmesine ve uyum sağlamasına nerede olursa olsun askerlik zor ama geçiyor... inşalhh iyi insanlarla karşılaşır...
askerine ve sana kolaylıklar diliyorum bizim de 35 günümüz kaldı umarım sizin içinde bütün asker bekleyenler içinde günler su gibi akıp geçer...

Son düzenleme:
arkadaşlar ben de ulaştım sonunda ama 17 saniyecik konuşabildik...sesi inanılmaz kötüydü ve titriyodu:43: ben de fena oldum şimdi. 26 sında yemin töreni olduğunu söyledi. darısı diğer haber alamayan arkadaşların başına..

benimki de aynıydı gülüp oynayacak değiller ama ne bileyim üzülüyo insan sesini öyle duyunca

etimesgut içinde tesekkürler canım

teşekkürler tlfk... biliyorum daha çok var ama o zamanında geleceğini biliyorum.. bi yandan da hayırlısıyla biran önce gitsin , gelsin istiyorum... dediğin gibi beraber olmanın keyfini çıkarmaktan başka yapılacak bişey yok şuan benim için... çok çok mutluluk stoklamam lazım :28:

benimki de aynıydı gülüp oynayacak değiller ama ne bileyim üzülüyo insan sesini öyle duyunca

etimesgut içinde tesekkürler canım

ne demek rica ederim başka ne türlü olursa olsun sorununuz olursa da yarcımcı olabilceğim bir şey olursa olmaya çalışırım. tabi ben ne kadar rahat desem de bilsek de insan buruk oluyor ki ben bi asker kızıyım.yıllardır bu ortamın içinde olmama,askerlerin durumu bilmeme o abilerle büyümeme rağmen yaş geldi çattı kendi sevdiğim gitti böyle kötü oldum. Allah hepimize sabırlar, sevdiklerimize güç versin

Senin askerin nerde canım? Okuyorum herkez 2-3 kez aramış. Bi de benim sevgilimin gittiği yerde çok telefon varmış. Rahatmış. Ve c.tesi pazar yani aramaları gerekirdi diye düşünüyorum şu saate kadar.. :(

belki işlemleri bitmemiştir daha bayağı bir kayıt sağlık işleminden geçiyorlar, birliğine geç teslim olanlarınki ertesi güne kalıyor.Tabi telefon etmek isteyen binlerce asker sırasını da unutmayın arkadaşlar.. benim sevgilim de ilk yarım saat önce aradı.gerçi aramasaydı daha iyidi de denebilir o şekilde duyduktan sonra:43:

belki işlemleri bitmemiştir daha bayağı bir kayıt sağlık işleminden geçiyorlar, birliğine geç teslim olanlarınki ertesi güne kalıyor.Tabi telefon etmek isteyen binlerce asker sırasını da unutmayın arkadaşlar.. benim sevgilim de ilk yarım saat önce aradı.gerçi aramasaydı daha iyidi de denebilir o şekilde duyduktan sonra:43:

Saat 15:00 gibi teslim olacaktı. Haklısın belkide bu güne kalmıştır işlemleri. Sesi çok mu kötüydü? :( Allah yardımcı olsun tüm askerlerimizin..

Saat 15:00 gibi teslim olacaktı. Haklısın belkide bu güne kalmıştır işlemleri. Sesi çok mu kötüydü? :( Allah yardımcı olsun tüm askerlerimizin..

Kesin bugüne kalmıştır işlemleri. Bir de ilk gün kaos oluyor, kart bulmakta güçlük çekiyorlar sudan çıkmış balık gibi dolanıyorlar bir o yana bir bu yana(baba mesleği gözlemlerim bunlar).Malesef seni çok kötüydü 5 yıldır beraberiz hiç böyle duymadım ama belki benimki biraz daha düşkün ondandır diye avutuyorum kendimi. En yakın zamanda ulaşırsınız hepiniz inşallah

Back