34 yaş,bekarlık…

Mutlu2890

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Ocak 2019
2.115
1.495
34
Merhabalar.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere bekarım.Hayatımda kimse yok.İşin kötü tarafı tanışabileceğim bir ortam yok.Bu durum iyice beni kaygılandırıyor.
Bir sevgilim olsa iyi olur,evlilik de zamanla olur .
Etrafımdaki insanların çoluğu çocuğu var.Beğendiğim erkekler kesin evli çıkıyor.
Yuva kurmak istiyorum.Nerde nasıl tanışacağımı bilmiyorum.
Sosyalim de…

Klüplere,gezilere vs katılıyorum ama denk gelmiyor bir türlü…
Herkes mi evli olur arkadaşlar.Nerde bu bekar evlenilecek erkekler…

Merhabalar.
Başlıktan da anlaşılacağı üzere bekarım.Hayatımda kimse yok.İşin kötü tarafı tanışabileceğim bir ortam yok.Bu durum iyice beni kaygılandırıyor.
Etrafımdaki insanların çoluğu çocuğu var.Beğendiğim erkekler kesin evli çıkıyor.
Sosyalim de…

90 doğumlu ablam 2 hafta önce nişanlandı. O da sizin gibi çok üzülüyordu bu duruma. Geçen yıl görüşmeye başladılar. Mayısta düğünümüz var.
Anlamlar online tanıştı açıkçası. Ben arkadaş grubunda otururken tanıştım kendi eşimle. Ben 29 yaşında evlendim. Kuzenlerim de 28 ve 29 seklinde. Zaten bizim nesil erken evlenmiyor.
Su bu diyemem ama evrenden ne isterseniz onu önünüze koyuyor. İyi bir evlilik isteyin iyi bir adam. Bir şekilde denk geleceksiniz. En azından benim öyle oldu.

Ben de 30 yaşında ve bekarım. Şunu bir düşünün bu ülkede evlilik sabah işe git, eve gel yemek yap, çocuk varsa onunla da sen ilgilen ve bazen görmek istemesen de görüşmeyi kesemeyeceğin bir erkek sürekli evde.

Eğer maddi gücü olan ve heyecanlı, her fırsatta gezdiğiniz, baktıkça hayranlık duyacağın, huyu da kendi gibi iç ısıtan biriyse öyle evlilik için can atarım.
Diğer türlüsünün cinsel hayattan, çocuktan ve sorumluluktan başka ne getirisi var?

Şu bir gerçek ki bazı kadınlar artık yaş geçiyor diye damızlık olarak kullanıp, boşanıyorlar.
Mesele çocuksa o konuda bir şey diyemem ama şu dünyaya şimdilik çocuk getirmek de iyi fikir değil. Hem çocuk iyi bir ailen varsa güzel, tek başına ya da berbat biriyle çocuk büyütmenin nesini ister ki insan.

Endişelenmeyin, y kuşağında hiç evlilik yapmamış bekar düşündüğünüzden daha çok. İkinci tura dönen çocuksuz boşanmışlar da var bayağı.
Benim de çevremde 34-35te evlenen çok, geç kalmadınız bir şey için.
Ama bu iş biraz da networkle ilgili, hiç yakınınız yok mu size yardımcı olacak?

Endişelenmeyin, y kuşağında hiç evlilik yapmamış bekar düşündüğünüzden daha çok. İkinci tura dönen çocuksuz boşanmışlar da var bayağı.
Benim de çevremde 34-35te evlenen çok, geç kalmadınız bir şey için.
Ama bu iş biraz da networkle ilgili, hiç yakınınız yok mu size yardımcı olacak?
Arkadaşlarımdan rica ettim artık,🙂ama ses yok

İnstagramda nede şansını abla profilini açık yap bekar olduğun belli olsun profili açık beğendiğin erkeklerin hikayelerine bak sakın takip etme dikkat çekersin beğenirlerse yazarlar şu yaştan sonra çok bi kriterin olmasın iyi insan olmasına bak para pul şehir tip bunlara önem verme
Şu yaştan sonra çok bi kriteri olmasın mı? Kız evlendirme programına katılan ninelerin bile bir sürü kriteri var, 35 yaşında kadın önüne gelenle evlensin mi? 😂😂😂

İnstagramda nede şansını abla profilini açık yap bekar olduğun belli olsun profili açık beğendiğin erkeklerin hikayelerine bak sakın takip etme dikkat çekersin beğenirlerse yazarlar şu yaştan sonra çok bi kriterin olmasın iyi insan olmasına bak para pul şehir tip bunlara önem verme
Senin erkek bulma kriterinde beni benden aldı :)

Şu yaştan sonra kriterin olmasın mı 😂 konu sahibi 60ında falan mı?? Ki o yaşta bile kriteri oluyor insanın

Merhabalar.
Sosyalim de…

Ben yerinde olsam linkedn üzerinden veya yükseklisans derslerine özel öğrenci olarak katılarak yeni kişilerle tanışırdım. Özellikle yükseklisans derslerine katılıp, yaşına denk, ama 40ına gelip hala evlenmeyen düzgün işi çalışkan erkeklere denk gelebilirsin.

X