Premature Bebekler 34 haftalık doğum yapanlar

37 haftadan önce gerçekleşen doğumlar prematüre doğum olarak adlandırılır. Bu haftadan önce doğan bebeklere de prematüre bebek denir.

selenaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Mart 2008
136
8
96
Bursa
arkadaşlar ben 34 haftalık erken doğum yaptım gelişme geriliği vardı hamlelik şekeri vardı kordon dolanması vardı bebeğim 1.50 kilo doğdu şimdi 11 aylık oldu ve 8 kilo bir bacak kemiği diğerine göre daha ince dedi doktor ve ayakkabı verdi başından geçen arkadaşlar bilgi verirseniz sevinirim.

canım bende 34 haftanın ıçınde dogum yaptım 1.770 gr dogdu ama hastanede yatmadık hıçbır sorunumuz yoktu şimdide yok ınsallsah sonradan bışı çıkmaz

canım bende 34 haftanın ıçınde dogum yaptım 1.770 gr dogdu ama hastanede yatmadık hıçbır sorunumuz yoktu şimdide yok ınsallsah sonradan bışı çıkmaz

merhaba canım bende 37. haftada gelişşim geriliği nedeniyle doğum yaptım bebişim 2kilo 70 gram doğdu boyuda 46cmdi boydan yakaladık ama kilodan bir türlü yakalayamadık hala akranlarıyla arasında 1-1,5 kiloı var çok şükür sadece anne sütü alıyor çok ama çok hareketli sormak istediğim şey şu siz ne zaman yaşıtlarınızı yakaladınız 3 ay içinde yakalar diyorduk şuan 5 kilonun üzerindeyiz acaba hep böylemi olacak karşılaştırma yapmak istemiyorum ama ister istemez aklıma takılıyorr​

canım benımkı tam 3 aylıkken 5.5 kıloydu yakalamıştık şimdi 15 aylık 10.800 84 cm de boyumuz var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…