- Konu Sahibi ceyda_1984
27 nısanda 34 haftalık kızımı kaybettım kahroldum hareketlerını hıssetmeyınce gıttım doktora bebk ex dedı yıkıldım dızlerımın bagı cozuldu daha bır hafta once kontrolune gıtmıstım cok ıyıydı gelısımı 2700du kılosu doktor masallah dıyodu herseferınde saatler once kıpır kıpırdı bıranda kuzumu kaybettık ankara buykdogumda normal dogum yaptım gorunusunde hıcbısey yokmus bedenınde patoljıye yolladık yarım otopsı yapıldı kanpıhtılasmasından suphelenıyoruz demısler kesın bı sonuca varamısılar ıkı hafta sonra gıtcem hala bebegıme noldu bılmıyorum tek ıstegım onu ogrenmek burda bıkac doktora daha gıttım 8 aylık bebk puhtılasma yuzunden olemez dedı olmaz dedı kafam ıyce karıstı basından gecenler payalasabılrmı lutfen
ceydacım başın sağolsun rabbim sabırlar versin.üzülme demeyeceğim çünkü bana üzülme diyenlere çok kızıyorum.insanın elinde değil.bende kızımı 38+5 de sezaryana 6 gün kala kaybettim.daha bir gün öncesi NST normaldi.bende de pıhtılaşma testleri yapıldı.fakör 5 leiden çıktı.bazı pıhtılaşma bozuklukları 2. ve 3.trimestırdada ani bebek ölümlerine neden olabiliyormuş.bazende hiçbir sebep bulunamıyor.yazı işte elde birşey gelmiyor.inşallah yavrularımızı ahirette seveceğiz.bu dünya zaten geçici.rabbim hepimize sabırlar versin.