34. haftada halsizlik

elektraya

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Haziran 2008
3.177
40
118
Ankara
selam arkadaşlar.ben 34 haftalık hamişim.:CüvCüv:üzerimde yoğun bir halsizlik oluyor nedense.beslenmem iyi,kan hapı da alıyorum.ama çoğunlukla kendimi çok yorgun hissediyorum.her an uyuyabilecekmişim gibi.2-3 haftadır evdeki bütün işleri eşim yapıyor.acaba tembelliğme alıştım diyorum bir yandan:kedi:
bebişimin odasını hazırlamam lazım hevesim de var ama bir türlü kolumu kaldıramıyorum.
bu durum normal midir?size de oluyor mu ve çözümü var mı? sorayım kk bilir dedim.yerimseniben

ayni sorun bende de var ben de 35 haftalik hamileyim.ben de de butun temizligi esim yapiyo 2 haftadir.surekli bi halsizlik.2-3 metre yurumek bile olum geliyo.ben artik son haftalar olmasina bagliyorum bi de 9 kilo anca aldim ama karnim cok gergin geceleri uyuyamiyorum ona da bagliyorum.sanirim sende de sorun yoktur ELEKTRAYA.Allah hayirlisiyla bebeklerimizi kucagima almayi nasip etsin!!!!

canım ben 38 haftalık hamileyim ilk başlarda olmuştu halsizlik şimdi yok çok şükür işlerimide yapıyom yürüsemde yorulmuyom öyle oluyo tabi ama geçiyo gecelride karnım gerilmiyo öle rahat uyuyorum hamd olsun sol tarafıma yatıyom aynı taraftan kalkıyom.

bizde 30. haftamızdayız.. Yerimden kalkması, lavaboya gidip gelmesi bile yoruyor buaralar beni.. Ben bahardan dolayı olduğunu düşünüyorum. Biryerde bahar yorgunluğunun hamileleri daha çok etkilediğini okudum. Özellikle tiroit eksikliği olanları. bende de var zaten.. Umarım geçer yoksa 32. haftada hemen izne ayrılıcam sanırım..

Back
X