• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

34. hafta karnım aşağı indi

antalya1985

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2014
17
1
1
Antalya
merhaba kızlar benim ikinci çocuğum yolda allahın izniyle 34. haftaya girdik . karnım hep yukardaydı 2 gün önce ev temizliği yaptım biraz fazla kaptırdım sanırım biraz karın bölgesinde ve çocuğun baş kısmının denk geldiği yerlerde ağrılarım oldu biraz dünde baktımki karnım aşağı inmiş . tesadüfmü orasınıda bilmiyorum ama doktorum bana vajinal tablet verdi akıntıdan dolayı bu talbeti kullanıyorum 2 gündür sabah kalktığımda hiçbirşey görmüyordum iç çamaşırımda veya wc ye gittiğim zamanda görmedim yanlızca dün başladı öğlen lavaboya gittiğimde farkettim ilacın parçalarını. şuan çok iyi hissediyorum bebeğin başı baya aşağıda ara ara sancı gibi ağrılar geliyor . erken doğumdan korkmaya başladım. ne yapmalıyım doktora gitmem gerekiyormu dersiniz?

Normal korkulacak bişey yok bebek başınaşağı enmiş demek şimdi zaten gitdikce karnın aşağı inicrk.ilacın artıklarıda çıkması normal vajınal tabletler öyle

Back