34 36 beden beyaz uzun şifon elbise yada abiye arıyorum

ruuj

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Ocak 2013
353
20
118
İzmir
kızlar 34 36 beden beyaz uzun şifon elbise yada abiye arıyorum üzerinde hiçbir işleme renk vs olmasın

kahve tüller çıkıyo mu aslıda onlar çıkıyorsa olabilir üzerinizde duruşu ve fiyatını yazarsanız ve çıkıyorsa o renkli tüller olabilir

Canim uğraşırsan çıkar terziye versen halleder dikis yerlerinden çıkartılacak sadece inceledim şimdi SATEN in elbisesi ama kahve tüller cok zarif duruyor bnm kanaatim:) fiyatım 55 tl

Canim uğraşırsan çıkar terziye versen halleder dikis yerlerinden çıkartılacak sadece inceledim şimdi SATEN in elbisesi ama kahve tüller cok zarif duruyor bnm kanaatim:) fiyatım 55 tl

canım beyaz konsept gerekli kemer sıkıntılı olmazda kahve şeritler olmaz üzerinde fotosu var mı nasıl birşey giyince

canım beyaz konsept gerekli kemer sıkıntılı olmazda kahve şeritler olmaz üzerinde fotosu var mı nasıl birşey giyince

CAnım foto yok ama co narin bir durusu var zarif bir elbise kaliteli tülü var öyle sert değil yumuşacik üst tarafı oturuyor alt tarafı beyaz kibar tullu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…