333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet ya ama bütün soğuk kanlılığımla izledim ama çok etkilendim ya :( bide nişanlım pazar gününden beri dağda :( haftaya cuma dönücekler :( tam o sırada aradı nişanlım ben nöbete gidiyorum demez mi :(

ayy canım ya içini ferah tut hep dua et allah sağsalim dönmeyi nasip etsin tüm askerlerimize:Saruboceq::Saruboceq:

gfünaydın idencim ewet o yönden doğru sölüosun rahat rahat görüşebiliosun ama sewgiliyken aman görücekler edicekler die bn düşünüorum mayısta veya hazianda izine gelio off off nerde buluşuruz naparız hiç bilmiorum:(

ayyy o dert ne büyük bi dert biliirimm :((
ben bi de öyle cafe flnda bilmezdim nereye gidelim derdi hep kem küm eder yine gider sahilde otururduk =))heep aynıydı sonra nişanlandık nooolduuu
heepp evde oturduk :D:D:D

evet ya ama bütün soğuk kanlılığımla izledim ama çok etkilendim ya :( bide nişanlım pazar gününden beri dağda :( haftaya cuma dönücekler :( tam o sırada aradı nişanlım ben nöbete gidiyorum demez mi :(

şansa baakk
izleme kız öyle şeyleri delimisin nesin

ayyy o dert ne büyük bi dert biliirimm :((
ben bi de öyle cafe flnda bilmezdim nereye gidelim derdi hep kem küm eder yine gider sahilde otururduk =))heep aynıydı sonra nişanlandık nooolduuu
heepp evde oturduk :D:D:D

hadi ya:))anacım en güzelini yapıosunuz ewde oturup dışarda harcıcağınız parayı kenara atarsınız geleceğiniz çk fazla bişey tıtmucaktır gideceğiniz yer belki ama herhafta biyerlere gidip yiyip içersen ayda baya para eder die düşünüorum bn açıkcası:)

hadi ya:))anacım en güzelini yapıosunuz ewde oturup dışarda harcıcağınız parayı kenara atarsınız geleceğiniz çk fazla bişey tıtmucaktır gideceğiniz yer belki ama herhafta biyerlere gidip yiyip içersen ayda baya para eder die düşünüorum bn açıkcası:)

aynen öyle oluyo canım
mesela şu an sevgili herifim az harcıyorum ben diye gururlanıyo ses etmiyorum ama yol paraları onun ufak tefek ihtiyaçları ayda 500 gidiyo nerdeysee=)))
evde oturuyoduk askerden önce çünkü iki günün biri görüşüyoduk sürekli dışarı çıkmak olmuyodu ayda bi hak verdik kendimize ayda bir dışarı çıkıp yemek fln yiyoduk arada çıkıoduk tabide geniş kapsamlı ayda bir eğlenceye gidiyoduk işte

idenim napım yaw öle denk geldi çok kötü oldum valla, trt deki dizinin adı ne? :)

ülen bilmiyooooomm =))
dur araştırıyım :D illa onuda izliyip moralini bozcan demi :D
kız şu aöf sınav sorularını açıklamadılar
bende cvpladığım şıkları tutmuştum aklımda ama yayınlamadı manyaklar=)))

evet canım bende baktımda şimdi onuda izledim b kaç kere oda çok güzel onu izleyebilirsin o kadar kötü değilde ölümsüz kahramanlar çok kötü yaa :(

ülen bilmiyooooomm =))
dur araştırıyım :D illa onuda izliyip moralini bozcan demi :D
kız şu aöf sınav sorularını açıklamadılar
bende cvpladığım şıkları tutmuştum aklımda ama yayınlamadı manyaklar=)))

murat eğitim kurumlarına gir orda kesin vardır canım eline kağıt nisanın sonunda ulaşıo sen kaçıncı sııfı okuosun kız

aynen öyle oluyo canım
mesela şu an sevgili herifim az harcıyorum ben diye gururlanıyo ses etmiyorum ama yol paraları onun ufak tefek ihtiyaçları ayda 500 gidiyo nerdeysee=)))
evde oturuyoduk askerden önce çünkü iki günün biri görüşüyoduk sürekli dışarı çıkmak olmuyodu ayda bi hak verdik kendimize ayda bir dışarı çıkıp yemek fln yiyoduk arada çıkıoduk tabide geniş kapsamlı ayda bir eğlenceye gidiyoduk işte

hadi ya o kadar tutuo mu gerçekten en güzelini yapıosun ayda bir dışarı çıkarak insan yanyana olduktamn sonra ha ew ha dışarsı ewde de çay içcen dılarda da çay içsen fark etnicek bişey

murat eğitim kurumlarına gir orda kesin vardır canım eline kağıt nisanın sonunda ulaşıo sen kaçıncı sııfı okuosun kız

canım ben hafta sonu olduğumuz sınav sorularıı diom vrmıdırki onlar acaba
canım bi dersim var versem 3. sınıf olacam ama veremiyorum :D saolsun matematik :D okadar iktisatı verdim hukuku verdim muhasebeyi verdim 2.sınıfın dersleri verdim mat ve istatistik takıldım kaldım :D

canım ben hafta sonu olduğumuz sınav sorularıı diom vrmıdırki onlar acaba
canım bi dersim var versem 3. sınıf olacam ama veremiyorum :D saolsun matematik :D okadar iktisatı verdim hukuku verdim muhasebeyi verdim 2.sınıfın dersleri verdim mat ve istatistik takıldım kaldım :D

hadi ya bn baktımda yokru:( ayy sorma bnimde genel muhasebeden vardı ama ii geçti sanırım geçerim onuda istatistiğin formüllerini unuttum hep neyi neyle çarpıcağımı felan senin nasıl geçti isttaistik ?

hadi ya bn baktımda yokru:( ayy sorma bnimde genel muhasebeden vardı ama ii geçti sanırım geçerim onuda istatistiğin formüllerini unuttum hep neyi neyle çarpıcağımı felan senin nasıl geçti isttaistik ?

istatistiğin 26 sorusunu 2,6 dakikada cvpladım:D
önce sağ şeride geçip e lerle başladım sonra orta şeritte b c ve d lerle devam ederken sol şeritten kaptırdım a larla o hızla bitirdim sınavı =)))

önce sağ şeride geçip e lerle başladım sonra orta şeritte b c ve d lerle devam ederken sol şeritten kaptırdım a larla o hızla bitirdim sınavı =)))

hadi canım şaka yapıosun inanmam böle şye:)

kız Allah seni napsın emi :roflol: netten ölümsüz kahramanları izledim gene mafoldumben çok kötü oldum nerdeyse ağlıcam, neyse bi kkya bakam dedim senin yazını gördüm gülmekten öldüm yaww :roflol: bende iktisada girişi aynen öle yaptım 2dk bi sürmemiştir delikafadulden

kız Allah seni napsın emi :roflol: netten ölümsüz kahramanları izledim gene mafoldumben çok kötü oldum nerdeyse ağlıcam, neyse bi kkya bakam dedim senin yazını gördüm gülmekten öldüm yaww :roflol: bende iktisada girişi aynen öle yaptım 2dk bi sürmemiştir delikafadulden

len sen ölümsüz kahramanları nerden izliyon bugün işe gitmedimi :delphin:

hadi canım şaka yapıosun inanmam böle şye:)

wallada billada öyle yaptım =)))
0,5 alırım heralde o sınavdan hahahahaha=)))
benim derdim matematik zaten seneye koca parasıyla kursa gderim istatistikten iktisattan geçerim :D hem seneye ingilizcee fln olcak bi geçsem zevkli olur=))))

kızlarr ne oluyor yaaaawww 333. dönem :)))

şafak 40 anacım başka yokkkk

Back