333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

tezkere tarihini nasıl hesapladın ya bn bilmiiorum hımm sn 89/3 devresin o zaman sn uzun dönemsin dimi canım

canım eşim asteğmen 12 ay yapıcak askerlik izin kullanmıcak eşim neye göre hesap etti bilmiyorum ama 5 kasım da bitiyor herhalde askerlik

canım eşim asteğmen 12 ay yapıcak askerlik izin kullanmıcak eşim neye göre hesap etti bilmiyorum ama 5 kasım da bitiyor herhalde askerlik

hımmm anladım canım hayırlıyla bitirip gelsinler bir aan önce ya şafağımız:194 off daha çok varbenneyaptımki

Son 3 gün 333.dönemler yeriniz belli olduktan sonra kiminiz bi kaç saat içinde kiminizde iki gün sonra veda ediceksiniz son günleri çok güzel geçirmeniz dileği ile

Son 3 gün 333.dönemler yeriniz belli olduktan sonra kiminiz bi kaç saat içinde kiminizde iki gün sonra veda ediceksiniz son günleri çok güzel geçirmeniz dileği ile

idencim onlar gitsinde artık bizimkiler gelsin yeter bu kadar :))

ay sormaaa günler azaldıkça hep orda kalıcaklarmış gibi korkuyorum :(((

günaydın kızlar şafağımız.:193turkbayragi

seni çok seviyorum canımın içi az kaldı sabret bitanem 19 ekimde burdasın ve güzel günler bizi beklior canım askerim.

bitter çikolatan seni çok özledi sana sarılmayı elini tutmayı:sinifsinif:

evet cnm bende yaşıyorum o duyguyu sanki bida hiç göremiycekmişim gibi :(( 115 gündür görmüyorum sevgilimii çok özlediimmmm yaaaa mafoldumben

oyy walla kızlar özlem had safhada bide bu sabah yağmur var istanbulda gözlerim dolu dolu oluyor yineee
diye bir şarkı tutturmuşum dilimde
oyyy anam oyhh

kızlar bunalım yok lütfennn şafağımı 3leride gördü ha gayret biticek inşallah :D

az kaldı kızlar hem ağlıyorum hem gülüyorum deliriyorum belkide..
ama istanbul bile ağlıyo bugün ben nasıl tutayım ki kendimi..

Back