333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
az kaldı kızlaarr biraz daha sabredicezzz. zaten kavuşucağımız günün hayaliylee yaşıyorum hep :kedi:
gelsin 17 Mayısss kaydirigubbakcemile2

kızlar kaynanam 14 mayıs dedi kusurabakmayın o en doğrusunu bilir herşeyin ben 14 mayısı saycam
hahahahahaha

kızlar kaynanam 14 mayıs dedi kusurabakmayın o en doğrusunu bilir herşeyin ben 14 mayısı saycam
hahahahahaha

hahaha canım keşkee 14 mayıs olsa wallaaa süper olurduu. ama sen yinede say vardır bi bildiği mutlaka sempatiksalakcinni

yok kız benim herif nerden torpilliki herkez 16-17 çıkarken o 14 çıksın akıl var mantık var=))

yok benimki anlamaz öyle şeylerden zaten =))
hemde nasıl olcak be öyle

bilmeemm :)) yol uzak olunca erken gönderiyolarmış yaa gerçi seninki yakın bildiğim kadarıylaa :)

burda sayfa kç daha 8 daha ne sayfalar görüceker 100 er sonra 1000ler sonra 2000 ler vay bee düşününce geriye dönmek istemiyorumm :olmaz:

konuştum sevgülümle
dedim annem dedi 14 mayısmış yok be ya 16 mayıs ya 17 mayıs die bende öyle dedim ama yooook gökhan dedi 14 mayıs dedi bende inşallah fln dedm dedim yaaa yokk fln dedi oda işte öle =))

konuştum sevgülümle
dedim annem dedi 14 mayısmış yok be ya 16 mayıs ya 17 mayıs die bende öyle dedim ama yooook gökhan dedi 14 mayıs dedi bende inşallah fln dedm dedim yaaa yokk fln dedi oda işte öle =))

heheh cnm senin kaynanaa bitarafından uydurmuş demekkiii ah bu kaynanalarr delikafadulden

daha şimdi annesiyle tefonda konutum yani bu kdr olur bana gelince hep sorundan bahsediyo oğluna gelince hep gülüyo stres topumuyum ben ya bu ne böyle sinirlerimi iice bozdu bişide diyemiyorum ne olcak böyle yaa

canım takma kafaya hiç bişeyi yaaa
nediyosa desin çokta tııınnn

Back