daha şimdi annesiyle tefonda konutum yani bu kdr olur bana gelince hep sorundan bahsediyo oğluna gelince hep gülüyo stres topumuyum ben ya bu ne böyle sinirlerimi iice bozdu bişide diyemiyorum ne olcak böyle yaa
benimde dikkatimi ceken su oldu beni doğru düzgün aramıyolar kayınvalidem yine 3 günde bir falan arıyoda görümcem hiç aramıyo baktım eşimi nasıl arıyolar güzel güzel konusuyolar artık bende aramıcam akşama kadar çalış evde kafa dinlicekken bide dert dinliyorum artık bu kadar benden sende şimdiden alıştırma canım tavrını koy ben hep baştan yanlışlar yaptım şimdi düzelt düzeltebilirsen
nası yapıcam canm bunu bi akıl verr nooluuurrr böyle giderse dayanamam ben yaa
kızlar ya hepimiz aynıyız sanırım ya burda koçişlerimizi,nişanlımızı veya sevgülülerimize konuşucağımıza kaynananın dırdırlarından konuşuyoruzayy valla gerçek yüzleri oğulları askere gidince anlaşıldı bunların
aynen kızlar ya ası oscar oyuncuları bizim kaynanalar aslındada CADIARZU bide bana diyo seni kızımdan ayırmıyorum diye hiçte öyle diil valla öyle olmuyo hissediyosun zaten.. aramazsak arıcakları yok sonra bide sitem ederler hem bize hem oğullarına beni hiç aramıyo derlerrr... daha dün bnmki bana aradınmı diye soruyo bende dedimki sen annen sana bunu derse sende bi de sen bu kızı aradınmı diye dayanamadm artkk ne olck böylee ilerde bilmiyorumm
canım boşver ne arıcan onların seni araması lazım bu döneminde...ben hiç aramıyorum keşke onlarda beni aramasada hiç görüşmesek unutsam onları....delikafadulden
SLM KIZLAR İDENCİM TOPİĞİN HAYIRLI OLSUN ARADA BNDE TAKILIM GERÇİ NİMKİ UZUN DÖNEMDİ YA HOŞ ŞAFAĞIMIZ.:195turkbayragi
Bende önceden hep derdim keşke sözlü felan olsaydım yemin törenine giderim felan die ama burdaki yazıları okuyunca allahtanki asker sevgilisiyim diorum
güzelimm aramasam ben suçlu olucam bende ağızlarına laf vermemek için arıyorum işte aramadı beni demesin bi ara laf sokucm ama aramadı beni diye sevgilim gelince içimde kalıcak yoksaalmaz:
Yeni dönem kızlar konuşmayı pek sevmiyo canım heraldee
kızlar dün akşam kanalları dolaşıyodum samanyolunda askerlerle ilgili hikayler anlatılıyodu, adı- ÖLÜMSÜZ KAHRAMANLAR diye ama acaip güzel ya bütün gerçekleri yansıtmışlar, gerçek hikayeleri anlatıyolar belki izlemişsinizdir ama acaip kötü oldum bende ya
çok saol canım bekleriz
sende yeni kısa dönem arakdaşlarla şafak say onlar bitirdiğinde seninde 1 ayın fln kalmış olur
ayrıca sözlü nişanlı evli olmanın avantajlarının yanında dezavantajlarıda var
avantajları dediğin gibi rahat görüşüyosun rahat konuşuyosun rahatsın ama birde aile durumu varkiiiiii =))
o konuya hiç girmiyleim
evet idenim ama onlar şimdi çok üzgünlerdir son günlerini geçiriiyolar bende öleydim hep beraberdik tadını çıkarsınlar opuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?