333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Kızlar dün kaynanam geldi 14 ünde geliyomuş dedi yok dedim anne ya 16 sı ya 17 si yookk bana 14 ü dedi yanlışın var dio
çok ilgili ya:D kendisi daha iyi bilir
dedim walla kimse o tarihte çıkamıo en uzaktaki bile 15 mayısta çıkıo ama inş. dediğin gibidir:D

Kızlar dün kaynanam geldi 14 ünde geliyomuş dedi yok dedim anne ya 16 sı ya 17 si yookk bana 14 ü dedi yanlışın var dio
dedim walla kimse o tarihte çıkamıo en uzaktaki bile 15 mayısta çıkıo ama inş. dediğin gibidir:D

herşeyi onlar bilir ya biz ne biliyoruz kiii o onun oğluu aa bze ne düşerr :umursamaz:

turkbayragi 333.Dönem Asker Eşleri ( 12 Nisan- 17 Eylül ) turkbayragi

göksenin
buttercup
why_be

olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile5

sorma valla bide söyleyişi var ayar oluyorum =))

off dimi ya dicek okadr çok şey oluyokii ama yok hiç bişi diyemiyosun iice sinir oluyorum oğluşum oğluşum demesi meselaa o onu düşünüyo biz düşünmüyoruz sankii bak ben bile burdan etkilendmm senden hepsi böyle demek :olmaz: alsanaalsanasmile

tabikide canım hiç farklısı yok :D
çünkü hiç bi insan sürekli anlaşamaz illaki bi ters düştüğü nokta vardır susucaz napalım anlamamazlıktan gelicez

güzellerimmm ben geldimmm yaw hemende 5. sayfaya ulaşmışsınız he çeneniz düşmüş gene :D 333,dönemler hoş geldiniz sefalar getirdiniz rahatlattınız biziii :D İNŞALLAHH ALLAHIM SİZEDE bu günleri gösterir yaa kızlar, gün açısından bakınca geçmiyo gibi görünüyo ama arkama dönüp bakınca ne çabuk geçniş diyorum yaa, çabuk geçiyo kızlar sakın üzülmeyin gerçekten, valla ben bunu söylüyosam inanın ya, ilk gittiği gün o kadar kötü olmuştum ki aklımı kaybedicem diye çok korkmuştum zırlayıp duruyodum, ilk 1 hafta kimseyle konuşmadım hep sinirli asabiydim herkesle tartışıyodum ama noldu geçtiiii bitanelerrr üzülmeyin sakınn biz hep yanınızdayız öptüm hepiciniziiiiiii muahhh.....

gelinler bilmez kaynanalar bilir:roflol:

Bende bunu sağlamak istedim bir p.tesi günü mutlu olalım istedim :)))
olumunekankayizsmile

ayy yapmayın valla bende burda sizinle üzülüorm zaten hazırımm mafoldumben .. hmncecik geçer tabi biz nası geldik bu günlere arada bi deprosyon yaşıosn ama geçiyo sadece hayatmızda olması gereken bi dönem olsunda bitsin bir an öncee kaydirigubbakcemile4

Arkadaşlar şu an birkez daha anladımki yalnız değilim nasılda hepimiz 333.dönemleri beklyioruz gelseler bizde kurtulsak diye :))
o yüzden geçer demeyelim boşuna geçmiyo işte a.. sa... :)))
yine düştüm karamsarlığa
öğlen oldu böyle oldu :)

Arkadaşlar şu an birkez daha anladımki yalnız değilim nasılda hepimiz 333.dönemleri beklyioruz gelseler bizde kurtulsak diye :))
yine düştüm karamsarlığa

geçiyor gececek :CüvCüv:

yine düştüm karamsarlığa

:)) idencim haklısın valla cnm geçiyo diyolar amaa geçmiyo bi türlüü. azalttık ama baya özelliklee şu son günlerr baya bii bunaltıyo. Şafak sıkıştırıyooooo derlermiş orda benimkide o hesap :))))

yine düştüm karamsarlığa

öğlen oldu, gün yarılandı idencimsositososito

bitiyor... az kaldı olumunekankayizsmile

hürgeneral sayılırız
kaydirigubbakcemile5

tabi cnm son bir ay ama sıkıtıkça sıkıştık sevgililermzde aynı bizim gibi hissediyoar sıkıştı kaldı onlarda orda canm ya ben kendimemi üzüliyim onamı bilmiorm bazen off hadi yaa mafoldumben bu gnlerede şükür ama..

selam kızlar
bende eşimi pazar günü yolluyorum
hayırlısıyla yapsınlar gelsinler askerliklerini

Back