333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
haklısın idencim.. çok haklısın!

hepinizi çok seviyorum :1hug:

yaa denir mi bu allah allah artık risk yok hem takma kafana bunları sevincini yaşa allah herkesi korusun :Saruboceq:

bende evliyim canım seni anlayabiliyorum çocugum yok ama evimi düzenimi bozdum nasıl zor durumdayım anlatamam :çok üzgünüm:

öncelikle hayırlı uğurlu olsun şekerim.İnşallah sağ salim gider gelir :Saruboceq: .boşver kaynanayı ideninde dediği gibi boşver takma.biz ankarad yaşıyoruz bende eşimin usta birliği ankara olur inşallah dedikçe kayınvalidem gözümüzün içine baka baka yok zor olur ankarada sıkarlar bilmem ne diyordu salllaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2 .Depremmiş heryerde o risk var ya oldu sokağa çıkmayalım o zaman boşver sevincini kimseye bozdurma canım :1hug:

ben anlamıyorum ya bu erkek annnelerini vallahide billahide anlamıyorummm bilmiyorumkismile

ah kaynanalar ahhh =)))

ağlıcam ya... izmit ya bir kaç saatlık yol allahım çok şükürler olsun..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

Günün en güzel yazısı bu sanırım.Çok sevindim.İnşallah bolca görüşürsünüzBu anı dış güçlerin (cici anne!) bozmasına izin vermeyin:))

ben konunun uzamasını istemiorum artık ama bn sadece eşitlik dedim arkadaş demişti onca yıl okuyorlar bide 15 ay mı yapıcak sonra işdi yuvaydı dediydi
onlar 4 yıll ünv.okuyupda sürünüolar bnim sewgilim 2 yıl okudu fakat 15 ay yapıo o zaman 2 yıllığa 4 yıllığa lise ilkolul mezunları ayrı askerlik yapma kuralı çıkarılsın olur mu
herkes eşit olmalı
burada hepimiz asker yolu beklioruz hepimizin yaşadığı özlemn,sıkıntı,hasret çekioz ama sizin eşiniz veyahut sewgilileriniz 6 ay yapıo ama bu zmana kadar bizimkiler 2 -3 kere tezkee almış oluolar
tabiki de enin işin daha zor em çocuk hem eşinin yolunu gözlemek ama bide 15 ay bu durumda olanlar ya onlar napsın canım

canım isteseler20 yaşında askerlik yapıp gelip hayatını kurabilir bu onların tercihi

canım isteseler20 yaşında askerlik yapıp gelip hayatını kurabilir bu onların tercihi

ee tabi herkesin kendi terchi kendine ama arkadaşın sölediğini söledim ben sana o kadar herkesin zorluğu kendine.

Bu sayfa 333.dönem asker eşleri,sevgilileri,kardeşleri ve onlara destek olmak için açılmış bir sayfa diye biliyorum.
Eğer değilse lütfen sayfanın adı değiştirilsin!!!
Biz 333.dönemlerle hiç alakası olmayanların yazılarını okumak zorunda değiliz.

ŞAFAKturkbayragi

biten: 363

kalan:92

çok şükür:Saruboceq:

Son düzenleme:

canım haklısın ama neyse, senin eşinde nerde tatlım ben 331. dönemim :)

canım haklısın ama neyse, senin eşinde nerde tatlım ben 331. dönemim :)

Mersin Taşucu'nda...Yerinde olmayı çok isterdim.Allah bir an önce sizi(331.dönemleri kavuştursun),ardından sıra bize gelsin,tabi daha çokk var
Şimdi Kpssye hazırlanıyorum,zaman daha çabuk geçiyo,bakalım sınavdan sonra nasıl geçecek?
Allah hepimize sevdiklerini sağ salim kavuştursun.

canım inan bana zor değil, biz iyi durumdayız bunu unutma sakın, bizde ilk başlarda sizin gibi düşünüyoduk ama inan ki zaman çok hızlı geçiyo, hayatta inanamazdım şu günlere geldiğimizi ama zamanı kimse durduramıyo, içini ferah tut bitanem 2 haftaya kadar alışacaksın unutma, ve ilk önce 100 bekle sonra 81 yani plakaları sonra memleketinin plakası falan derken zaman geçiyo opuyorumnanaktan

Çok saol canım desteğin için:)

Merhaba arkadaşlar,
Ben de 333. kısa dönem şafak sayanlardanım ama geçmek bilmiyor bir türlü zaman. Yemin törenine gidebildim çok şükür. Haftaya tekrar gideceğim yanına bir kaç saatliğine de olsa görebilmek için 14 saat yolu çekmeyi düşünüyorum aşk herşeye değer tabi:) her gün ağlıyorum çok çok zor geliyor Allah hepimizin yardımcısı olsun hem askerlerimizin hem bizlerin bir an önce kavuşalım sevdiceklerimize Allahın izniyle.

turkbayragi şafak 140turkbayragi kızlar yarın 139 geçiyoruzhihoyyyt

askerliğe dair yeni yeni şeyler öğreniyorum ya bu plaka sayma olayı falan ilk defa duydum ben,pek bir cahilmişim, kendi memleketimi sayıcağım günü dört gözle bekliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…