soğol canım ya
çok mutluyum nasıl mutluyum hemde ağlıcam zor tutuyorum..
ama annesi sevgilime orası deprem bölgesi riskli daha önce çökmüş askeriye ölmüş hep askerler falan ddemiş hem orda onun kafasına takıldı hem benim doğru dürüst sevincimi yaşayamıyorum bile... denirmi ya böyle bişey
canım sana katılıyorum kimi evli çocuğu var o daha da zor oluyor benim eşim asker bir çocuğum var benim çektiğim sıkıntıları tatlıkısseninkiyle bir değil lütfen buna göre düşünelim kim haklı olduğunu anlarsın canım
hay allahım yaaa
canım inanki çok sevindim anlatamam çok güzel bi haber
amann annesinide takma ben sanamı demiştim hatırlamıorum bi ara gelde 331 lere gör ne kaynanalar var =))
ama tam saçmalık oğluna söyleme barii =))
gülüm orda deprem olsa burda bizde yaşamayız üzülme kafanıza takmayın böyle şeyleri
allah hayırlısını nasip etsin tüm askerlerimiz için
öncelikle hayırlı uğurlu olsun şekerim.İnşallah sağ salim gider gelir :Saruboceq: .boşver kaynanayı ideninde dediği gibi boşver takma.biz ankarad yaşıyoruz bende eşimin usta birliği ankara olur inşallah dedikçe kayınvalidem gözümüzün içine baka baka yok zor olur ankarada sıkarlar bilmem ne diyordu salllaaaaaaaaaaaaa kaydirigubbakcemile2 .Depremmiş heryerde o risk var ya oldu sokağa çıkmayalım o zaman boşver sevincini kimseye bozdurma canım :1hug:
ağlıcam ya... izmit ya bir kaç saatlık yol allahım çok şükürler olsun..:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
canım sana katılıyorum kimi evli çocuğu var o daha da zor oluyor benim eşim asker bir çocuğum var benim çektiğim sıkıntıları tatlıkısseninkiyle bir değil lütfen buna göre düşünelim kim haklı olduğunu anlarsın canım
ben konunun uzamasını istemiorum artık ama bn sadece eşitlik dedim arkadaş demişti onca yıl okuyorlar bide 15 ay mı yapıcak sonra işdi yuvaydı dediydi
onlar 4 yıll ünv.okuyupda sürünüolar bnim sewgilim 2 yıl okudu fakat 15 ay yapıo o zaman 2 yıllığa 4 yıllığa lise ilkolul mezunları ayrı askerlik yapma kuralı çıkarılsın olur mu
herkes eşit olmalı
burada hepimiz asker yolu beklioruz hepimizin yaşadığı özlemn,sıkıntı,hasret çekioz ama sizin eşiniz veyahut sewgilileriniz 6 ay yapıo ama bu zmana kadar bizimkiler 2 -3 kere tezkee almış oluolar
tabiki de enin işin daha zor em çocuk hem eşinin yolunu gözlemek ama bide 15 ay bu durumda olanlar ya onlar napsın canım
canım isteseler20 yaşında askerlik yapıp gelip hayatını kurabilir bu onların tercihi
Bu sayfa 333.dönem asker eşleri,sevgilileri,kardeşleri ve onlara destek olmak için açılmış bir sayfa diye biliyorum.
Eğer değilse lütfen sayfanın adı değiştirilsin!!!
Biz 333.dönemlerle hiç alakası olmayanların yazılarını okumak zorunda değiliz.
canım haklısın ama neyse, senin eşinde nerde tatlım ben 331. dönemim :)
Mersin Taşucu'nda...Yerinde olmayı çok isterdim.Allah bir an önce sizi(331.dönemleri kavuştursun),ardından sıra bize gelsin,tabi daha çokk var
Şimdi Kpssye hazırlanıyorum,zaman daha çabuk geçiyo,bakalım sınavdan sonra nasıl geçecek?
Allah hepimize sevdiklerini sağ salim kavuştursun.
canım inan bana zor değil, biz iyi durumdayız bunu unutma sakın, bizde ilk başlarda sizin gibi düşünüyoduk ama inan ki zaman çok hızlı geçiyo, hayatta inanamazdım şu günlere geldiğimizi ama zamanı kimse durduramıyo, içini ferah tut bitanem 2 haftaya kadar alışacaksın unutma, ve ilk önce 100 bekle sonra 81 yani plakaları sonra memleketinin plakası falan derken zaman geçiyo opuyorumnanaktan
turkbayragi şafak 140turkbayragi kızlar yarın 139 geçiyoruzhihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?