• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
nolduu canım düzelmedimi o napmış bilgisayarcı

yok kıs adam hard diski kendi bilgisayarına takmış onuda kısa devre yaptırmış laelaelaelaelae
benim işyerinin bilgisayarcısına gönderdim bide o baksın bakalım ama malesef:((

yok kıs adam hard diski kendi bilgisayarına takmış onuda kısa devre yaptırmış laelaelaelaelae
benim işyerinin bilgisayarcısına gönderdim bide o baksın bakalım ama malesef:((

hadi yaa kötü olmuş ozaman
aman neyse takmaa düzelir kuşum herşeyin bi çaresi wardırr boşwer

hadi yaa kötü olmuş ozaman
aman neyse takmaa düzelir kuşum herşeyin bi çaresi wardırr boşwer

saolsun herifim bişi demedi
üzülme hatırlamıom bile içinde ne vardı dedi bidaha gider bidaha çektiririz aynı yerlerde dedii annaaamm aşkım depreşti geneee mehtap 2 herzamanki gibiiolumunekankayizsmile

şişşştt hadı kızlar topık bos kaldı horsız felan gırmasın evlı evıne kaydirigubbakcemile3

okuyan insanlarr azaldığında bu neye neden olur bi düşün bakalım??????????

senin dediğin resmen okumayan kültürsüzdür manasına geliyor askerlik konusunda yorum yapmadım izledim sadece herkes özlemle bekliyor bunun farkındayım ben şu konuşmalarınızın aşağılama derecesine karşı çıkıyorum ne demek okuyanla okumayan birmi kültür seviyemiz düşer burda bir genelleme oluyor ve bu laf herkese dokunuyor laflarınıza dikkat edin tabiki herkes okumaktan yana ama okumayana da bu şekil konuşamazsınız hakkınız yok!!

ya kızlarr yapmayın ama böyle hepimiz ortak noktası var o da
"Askerlik"

Güze katılıyorum hadi kızlar eveeee=)))

senin dediğin resmen okumayan kültürsüzdür manasına geliyor askerlik konusunda yorum yapmadım izledim sadece herkes özlemle bekliyor bunun farkındayım ben şu konuşmalarınızın aşağılama derecesine karşı çıkıyorum ne demek okuyanla okumayan birmi kültür seviyemiz düşer burda bir genelleme oluyor ve bu laf herkese dokunuyor laflarınıza dikkat edin tabiki herkes okumaktan yana ama okumayana da bu şekil konuşamazsınız hakkınız yok!!

bu konuda sana hak veriyorum okumayana asla kültürsüz denmez denemez nice okuyanların kültür seviyelerinin ne oldugunu bende biliyorum bazıları 2 lafı bir araya bile getiremiyor ben 2 yıllık okudum ama bana kimse kültürsüz diyemez bunu kabul etmem

canım yaa sana daha fazla laf yetiştiremiyceemm çünküü sen benii gerçekten anlamıyosuunn aşağılama fln yok ben kendi fikrimi söylüyorum sen buna katılmak zorunda değilsin zaten bu olayı sana ne şekildee anlatsam booşş oyüzden boşwer

bu konuda sana hak veriyorum okumayana asla kültürsüz denmez denemez nice okuyanların kültür seviyelerinin ne oldugunu bende biliyorum bazıları 2 lafı bir araya bile getiremiyor ben 2 yıllık okudum ama bana kimse kültürsüz diyemez bunu kabul etmem

kız ben de 4 yıldır hala aöf 2. sınıftayım :D
kültürsüzmüyüm allaha çok şükür çatır çatır yurtdışı bağlantıları kuruyorum koca firma patronlarını idare ediyorum =))
ama işte türkiyenin kültür seviyesi başlığı altında insan üni mezunlarını topluyo falan filan
melitada kişi şahıs olarak konuşmadı zaten seviyeden bahsetti onuda öyle algılamak lazım tartışmaya mahal vermeyin anacımmm muckkss size=)))
HADİ EVE YAAAkaydirigubbakcemile3

canım bunu anlamak her yiğidin harcı değil=)))
Herkez böyle bilinçli olmayabiliyoo

ayy yiyim senin bn bilincini haha hiç güleceğim yoktu valla ya:roflol:

lütfen saygısızlamayalım arkadaşlar

kültürsüzmüyüm allaha çok şükür çatır çatır yurtdışı bağlantıları kuruyorum koca firma patronlarını idare ediyorum =))
ama işte türkiyenin kültür seviyesi başlığı altında insan üni mezunlarını topluyo falan filan
melitada kişi şahıs olarak konuşmadı zaten seviyeden bahsetti onuda öyle algılamak lazım tartışmaya mahal vermeyin anacımmm muckkss size=)))

işte sonunda benim anlatmak istediğimi anlayan bi insan çıktıı
teşekkür ederim idenciimm
kesinliklee türkiye ve diğer ülkeler arasında yapılan kıyaslamaya ilişkin olarak bahsetmiştim o KÜLTÜR SEVİYESİNİ neysee anlayan anladııı zaten opuyorumnanaktan

ben burda bunu anlatamıyorum işte sen anladın ya bunada şükür arkadaşım yaa

canım yaa sana daha fazla laf yetiştiremiyceemm çünküü sen benii gerçekten anlamıyosuunn aşağılama fln yok ben kendi fikrimi söylüyorum sen buna katılmak zorunda değilsin zaten bu olayı sana ne şekildee anlatsam booşş oyüzden boşwer

herkesin fikri kendine evet ama senin fikrin burda her okumayanı küçümser derecede kapsıyor ben çirkeflik yapmıyorum ki laf yetiştiresin uzun dönem kısa dönem derdinde değilim kısmet böyleymiş uzun dönem bekliyorum kısmetin öyleymiş kısa dönem bekliyorsun buna saygım var zaten bununla alakalı en ufak bir söz söylemedim ama seninde saygı duyup böyle konuşmaman gerekirdi :olmaz:

ben burda bunu anlatamıyorum işte sen anladın ya bunada şükür arkadaşım yaa

herkesin fikri kendine evet ama senin fikrin burda her okumayanı küçümser derecede kapsıyor ben çirkeflik yapmıyorum ki laf yetiştiresin uzun dönem kısa dönem derdinde değilim kısmet böyleymiş uzun dönem bekliyorum kısmetin öyleymiş kısa dönem bekliyorsun buna saygım var zaten bununla alakalı en ufak bir söz söylemedim ama seninde saygı duyup böyle konuşmaman gerekirdi :olmaz:

bak cnm sen benim demek istediğimi hala anlamamışsın yukarıyı oku bencee

yok tatlım melitanın niyetini biliyorum zaten Şeniz

kızlar konu sakız gibi uzadı bence de kapansın

bak cnm sen benim demek istediğimi hala anlamamışsın yukarıyı oku bencee

her neyse yanlış bir şey söylemediğini ama kurduğun cümlelerin yanlış anlaşıldığını kabul edelim bakalım herkes lafına dikkat etse böyle sorunlar çıkmaz işte

Back