• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiyim tatlım sen nasılsın

ohhh ne güzel tatlım yarında kumrular gibi dolaşın :asigim:

yarın sinemaya gideccez
eyvah eyvah bide çok film hareketler bunlar var he birde dersimiz atatürk
hangisine gitsek acaba
gerçi dersimiz atatürkü izlemeyi çok istiyorum ama oda psikoloji bozuk olan bizi neşelendirmezz ???

yeni gitti benmkininde 6. günü...aynı yerdeler dimi?lüleburgaz....65.mknze piyade....

evet canım ya ne kadar sevındım anlatamam..bütün kısa dönemler aynı koğuştalarmış..tanışmışlardır zaten..yemin törenine gidicekmisin???

yarın sinemaya gideccez
hangisine gitsek acaba
gerçi dersimiz atatürkü izlemeyi çok istiyorum ama oda psikoloji bozuk olan bizi neşelendirmezz ???

dersimiz atatürk için güzel değil diyorlar veda ya gidemedim ona yanarım ama eyvah eyvah güzelmiş bi çok kişiden olumlu yorumlar aldım

evet canım ya ne kadar sevındım anlatamam..bütün kısa dönemler aynı koğuştalarmış..tanışmışlardır zaten..yemin törenine gidicekmisin???

valla bende cok sevindim ya gidicem yemin törenine...45 kişilermiş zaten tanışmışlardır...arıyabiliyormu seni...bugun aradımı hiç haberin varmı?

iyiyim tatlım sen nasılsın

çok iyiyim tatlım ya müstakbel kaynanam aradı az önce.kaydirigubbakcemile2gzdmkzl ile sevgililerimz yanı yerdeymiş, çok mutlu oldum

aman askerdeyken kaynanayla pek içli dışlı olma=))
tecrübe konuşuyooo
şu işe bende sevindim ne hoş bi rastlantı bizim dönemde yoktu böyle demi gamişyoksa yanlışmı hatırlıorum

yarın sinemaya gideccez
hangisine gitsek acaba

ohh ne güzel deliler gibi eglenceksiniz tadını çıkar idencim..ki zaten bı ay bıle kalmamiş sizin..bütün günler sizin olcak..darısı başımıza.. çok film hareketleri çok begenmedım ben aynı tv deki gıbı skeçler var çok da komık diil..ona nazaran eyvah eyvah biraz daha iyi..

valla bende cok sevindim ya gidicem yemin törenine...45 kişilermiş zaten tanışmışlardır...arıyabiliyormu seni...bugun aradımı hiç haberin varmı?

arıyodu ama kontör yetiştiremıyoduk..o çaldırıyo ben arıyorum. 1 saat önce aradı..askeriyenın etrafını keşfe çıkmışlar takılıyolamrış..turkcll kullanıyosan sana bi tarife önerebilirm..

tecrübe konuşuyooo
şu işe bende sevindim ne hoş bi rastlantı bizim dönemde yoktu böyle demi gamişyoksa yanlışmı hatırlıorum

yoktu herhaldeee ama sanki ilk günlerde vardı diye hatırlıyorum sonra zaten ilk gün gelenler gelmez oldu :dilcikar:

ohh ne güzel deliler gibi eglenceksiniz tadını çıkar idencim..ki zaten bı ay bıle kalmamiş sizin..bütün günler sizin olcak..darısı başımıza.. çok film hareketleri çok begenmedım ben aynı tv deki gıbı skeçler var çok da komık diil..ona nazaran eyvah eyvah biraz daha iyi..

teşekkürler canım biz eyvah eyvahagidelim nede olsa trakya il sınırları içindeyiz ayıp olmasın =)))

tecrübe konuşuyooo

aynen iden evlenmeden çok samımı olmak istemıyorum..zaten şu an ayrı şehirlerdeyız..bı yemin törenınde görüşürüz zaten öle sevgilim olmadan asla gitmem evlerine..

arıyodu ama kontör yetiştiremıyoduk..o çaldırıyo ben arıyorum. 1 saat önce aradı..askeriyenın etrafını keşfe çıkmışlar takılıyolamrış..turkcll kullanıyosan sana bi tarife önerebilirm..

saol cnm ya biz ev telinden konuşuyoruz caldırıyor ben arıyorum akşam 7 den sonra bedava da bugun haber alamadım da merak ettim :)) nese takılıodur herhalde....istanbulun neresindensin ?

saol cnm ya biz ev telinden konuşuyoruz caldırıyor ben arıyorum akşam 7 den sonra bedava da bugun haber alamadım da merak ettim :)) nese takılıodur herhalde....istanbulun neresindensin ?

akşam 7 yi beklemiştir şimdide sıra bekliyodur

ilk zamanlar problem oluyo canım bende 3 gün beklediğimi bilirim :gitme:

aynen iden evlenmeden çok samımı olmak istemıyorum..zaten şu an ayrı şehirlerdeyız..bı yemin törenınde görüşürüz zaten öle sevgilim olmadan asla gitmem evlerine..

yaa sormaa ben gidiyorum ama dert dert üstüne oluyo hafta içi bi 331. dönemlere gelde gör kaynanalardan neler çekilio :D:D:D
çok muabbet tez ayrılık getirir
bu arada gamiş bu gün dedim benimkine
deme bize git bize git diye bişey diolar ben üzülüorum kalamam orda arada oturur gelirim fln dedim bişey demedi:D
kuzuların sessizliği olmasın =)))

yaa sormaa ben gidiyorum ama dert dert üstüne oluyo hafta içi bi 331. dönemlere gelde gör kaynanalardan neler çekilio :D:D:D
deme bize git bize git diye bişey diolar ben üzülüorum kalamam orda arada oturur gelirim fln dedim bişey demedi:D

yok canım yaaa kuzunuın sessizliği değildir sürekli gitme bide gidince kalıyomusun ben eşim olmadan giidip kalamam görümcemde öğrenci orda kalmıyo deliririm sıkıntıdan sırnaşık şey

şu an bursadayım okuyorum..3 ay sonra daimi istanbuldayım inşallah mezun oluyorum..seyrantepede'yiz..şişliye bağlı..yemin törenine gıtcem de nası döncem bilmiyorm 6 saat sürüyo bursaya..gece terminalde kalmaktan cok korkuyorum

:D:D merak ettim bı bakıyım ya

şu an bursadayım okuyorum..3 ay sonra daimi istanbuldayım inşallah mezun oluyorum..seyrantepede'yiz..şişliye bağlı..yemin törenine gıtcem de nası döncem bilmiyorm 6 saat sürüyo bursaya..gece terminalde kalmaktan cok korkuyorum

yemin töreninden sonra 2 gece eve gidebiliyo gerçi yasak ama istanbuldaoturanlar gidio canım ordan bi adres vererek sende gidersin onlarda kalırsın sonra en son gün sabah biner öğlen bursada olursun :))

Back