333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
iyiakşamlar canım

kızlarrr heyyy 333. dönemm cee diyip kaçıyosunuz olmuyo ki böyleee acık gelin de iki lafın belini kıralım

sırnaşık şey haklsın da kpss çalışıyorum konular çok birikti..sınava da az kaldı..bilgisayarı açmıyorum o yüzden..gamiş ve diğer istanbullu güzeller çarşamba oraya gelıyorum çok daha yakın olcazolumunekankayizsmile

süpermiş..ama daha çok varmışş..saol begycimm..opuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar bende 333. dönem şafak sayanlardanım...yeni katıldım aranıza...benim sevgilim de lüleburgaz/kırklarelide kısa dönem.....

merhaba arkadaşlar bende 333. dönem şafak sayanlardanım...yeni katıldım aranıza...benim sevgilim de lüleburgaz/kırklarelide kısa dönem.....

hoşgeldin canım aramıza allah kavustursun tatlım

hoşbulduk teşekkürler....inşallah hepimizi canım....

ben 331. dönemim aslında ama eşim yedek subay sizlerlede şafak saycam yani aklinialirimsmileankaranın neresindesin canı m eşim balgatta yapıyo askerligini

hayırlı tezkereler diliyoruuuummm boshayallersmile

hoşgeldin canım..benim sevgilim de orda opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
cnm ben cebecideyim öğrenciyim burda....senin ne kadar kaldı?allah kavuştursun hepimizi :)

Slmkızlaarrr
aşkım bu gün çift çarşı almış hediye olarak
dolabı ve yatağı düzgün diye yarın yine gidiyorum yanına =))
gerçi gamişte yok buralarda bilmeyenler için söylüyorum
bizim askerlikte çerkezköyde yakın ya o bakımdan
atarsa Ş:27

gamiş naber canım nasılsın
iyiyim tatlım sen nasılsın

ohhh ne güzel tatlım yarında kumrular gibi dolaşın :asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…