333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
mysolucummm canımcım nasılsınnn

eh fena değilim canım sen nasılsın?

333 ler nasıl gidiyo kızlarr en zor günleriniz bunlar emin olun bi kaç haftaya alışkanlıklar başlıcak

Canım kardesim de aralık ayında gitti yedek subay olarak.Yedek subayların acemiliği 3 ay olduğu için(meslek çıkmamışsa)onların yemin töreni 1 aydan önce olmuyor.Eğer eşin %5lik dilime girerse istediği yeri seçebiliyor kuraya hiç katılmadan.Kura olduğu için yüksek lisans yada doktoranın bi önemi yok.İnsallah gönlünüzce olur...

Her dönem ihtiyaca göre dağıtım yerleri değişiyor diye biliyorum...

allah kawuştursun canım benim sözlümde uzun dönem yapıyo malesef ve şuan kıbrısta :sinifsinif:

mrb kızlar ben bişi sorcam ankesörlü tldan hangi hattı aramak daha avantajlıolumunekankayizsmile

mrb kızlar ben bişi sorcam ankesörlü tldan hangi hattı aramak daha avantajlıolumunekankayizsmile

hat olarak bılmıyorum evı aramak daha avantajlı biz yapıyoruz cepten konustugumuzda daha cabuk bıtıyo konturleri

Kızlar tavsiyem şu sabit hatlara sınırsız cep hatlarından alın askeriniz size çağrı atsın siz arayın biz ilk günden beri bunu yapıyoruz vede sadece 50 lik iki kart bitirdi oda annesini ararken sadece

http://www.oztek.gen.tr/ kızlar burdann bakın şafağınızaa .. :) kısa dönem için :) site verdm ama yasak diil dimii?

Kızlar tavsiyem şu sabit hatlara sınırsız cep hatlarından alın askeriniz size çağrı atsın siz arayın biz ilk günden beri bunu yapıyoruz vede sadece 50 lik iki kart bitirdi oda annesini ararken sadece

canım ben anlamadım nerden alıyoruz senin dediğin bu hattı bide ev tlf arayamaz çünkü babam evde oluyomafoldumben

canım ben anlamadım nerden alıyoruz senin dediğin bu hattı bide ev tlf arayamaz çünkü babam evde oluyomafoldumben

Turkcel avea ve vodafone kampanyaları var ya
sabit hatlara bedava diye işte mesela 55 tl 500 dk bedava türkcellde onun gibi
ben vodafone aldım 55 tl sabit ve vodafonelulara bedava sınırsız hiç derdimiz olmadı ama çalışıoymusun okuyomusun bilmiyorum yani fatura ödeyebilirsen tavsiyem bu hatlardan kullan

canım bence şöyle yapın o senin cep telefonuna çağrı atsın sende ew telefonundan o numarayı ara nasılsa telekom akşam 7 den sabah 7 ye kadar bedava biz hep öyle yapıyoruz :))

333.dönem şafak sayan arkadaşlar 333.dönem teskere geri sayımı yazarak şafaklarınızı sayabilirsinizz.ben hergün bakıyordumm,çok şükür 29 kaldı bizlerin.darısı sizlereee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…