Kızlar yemin töreni tarihleriniz belli oldu mu?
Bizim törenimiz 22 Nisandaymış,normalde cuma günü oluyomuş ama 23 nisan cumaya geldiği için perşembeye alınmış.Törenden sonra da pazar akşamına kadar evci çıkabilirmiş:))
Bu kadar erken beklemiyodum,nasıl sevindim anlatamam.Darısı diğer güzellerin başına:))
Kızlar yemin töreni tarihleriniz belli oldu mu?
Bizim törenimiz 22 Nisandaymış,normalde cuma günü oluyomuş ama 23 nisan cumaya geldiği için perşembeye alınmış.Törenden sonra da pazar akşamına kadar evci çıkabilirmiş:))
Bu kadar erken beklemiyodum,nasıl sevindim anlatamam.Darısı diğer güzellerin başına:))
Uzun zamandır uzak kaldım kk den 333 dönemlerde geldi habiz bitirdik sayılır darısı başınıza kızlar Allah sabır versinnn
hoşgeldin canım aramıza benim eşim 331. uzun dönem yedek subay şafak 204 turkbayragi
perşembe gününe alınması iyi olmus 1 günü kardan say yerimseniben
Uzun dönemlerin yemin töreni 3 ay sonra oluyo canım ondan sonrada komutan gibi neyim oluyolar rahat oluyolar yani üzülme hayırlısı olsun
günaydınn.
benden ve gamişten başka yedek subay yolu bekleyen yok mu? :)
bizim yemin töreni daha belli olmadı.
sabah konuştum ama ilan etmediler daha dedi
inşallah 22si olur cok güzel olabilir ozaman.
gamiişş ses ver eşim burdan sonra nereye gider acaba ya yüksek lisansı varmıydı seninkinin
burdayım canım msn e ne zaman girsem olmuyon kııı benden başka bide linguist var onun nişanlısı uzun dönem canım eşimnin yemin tömreni yüksel ihtimal 1 ay sonra olcak bizimki öyle olmustu eşimin yükselk lisansı yok ama kura çekiyolar tamamen şans işi yani istanbulda çıkabilir eğitimleri agır geçiyodu sizin kide öyle mi
evet canım ağırmış baya
ama diğer yerlere göre fiziki şartları daha iyi sanırım 6 kişilk odalar falan.
ama yinede askerlik işte :sinifsinif: ben burda yalnızım birde. öyle zor oldu ki ilk iki gün dyanamıcam sandım. ama Allah herşeyin sabrını nası verio ya.
doğuya felan giden olmuşmuydu gamiş eşinin döneminden.
sen msne gecemi giriosun
canım msn imi akşam 8 den sonra falan acıyorum çok zor canım anlıyorum allah sabır versin evet eşin rahat eder odalar falan olsun rahatmış doğuya şöyle erzincan erzurum elazıg falan var biliyorum kurada olan bunlar kıbrıs balıkesir canakkale istanbul ankara en çok ankara var 8 kilşi kontenjan
Arkadaşlar öncellikle hayırlı tezkereler..
Yemin törenine gidebilmek için soy isminin tutması gerekiyor mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?