333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kesinlikle haklısın idencimmm.bugün geçmiş yazılarımızı okudum.açıklanma anını bile büyük i heyecanla bekliyorduk.açıklandı mı yok hala 330.dönem açılıyor,yok sayfa açılmadıı..yerleri belli oldu acemilik bitimini bekledik,aradılar mı,durumları nasıl hep burda paylaştık.yaşadığımız sorunlara birlikte çözüm buldukkk ve en önemlisi görmeden de olsa,sanal alemden de olsa güzel dostluklar,arkadaşlıklar edindikkkk.ve çok şükür acısıyla tatlısıyla son ayımıza giirdikkk.333.dönem arkadaşlar paylaşın,anlatın,emin olun burdaki herkes sizleri en iyi anlayanlarrr.çünkü bizde yaşadık aynı duygularııı.destek olarak geçer bugünlerrrr.

henüz daha burayı bilmeyen bi çok kişi vardır zamanla geliceklerdir zemuszemus acep gelirlermi mirmirmirmir

Günaydın kıslar Ş:33 :))
Canım Çerkezköy de benim askerim ben de her haftasonu ordayım :))

süper yaa çok az kalmış canım mayıs ta bayram var desenezemuszemushihoyyytkaydirigubbakcemile2

karşılaşabilirz valla mümkünopuyorumnanaktan

süper yaa çok az kalmış canım mayıs ta bayram var desenezemuszemushihoyyytkaydirigubbakcemile2

karşılaşabilirz valla mümkünopuyorumnanaktan

bitti sayılır bittiiii onların bitti 205 gün beni bekler hihoyyyt

çok acemiyim daha ama yardım edebilirsem çok sevinirm..sormak istediğin bir şey, yada danışmak istediğin her zaman söleyebilrisin
..:1hug:

bitti sayılır bittiiii onların bitti 205 gün beni bekler hihoyyyt

öyle deme tatlım ya bak senin eşinde çok rahat rütbesi var sözü geçiyo çok ezilmiyo evine gelebiliyo ara sıra..bu arada erkek arkadaşım gitti dün hala arayamadı ama eli kulagındadır telefon başındayım tuvalete koşa koşa gıdıyorum arıcak da yetişemicem die

ayyy ben ilk günler çok afadersiniz tuvalete bile telle giriyordum arar belki diye:))))

arar canım eşimde ilk gün arayamadı sonra aradı ama hergün değil rutinleşir zamanla

bende hep akşam 9.30 tan sonra aradığı için işlerimi ona göre halledip telefon elimde beklemeye geçiyorummm.

ayyy ben ilk günler çok afadersiniz tuvalete bile telle giriyordum arar belki diye:))))

:))))))))))))yaa ararsa ve yetişemezsem kahrolurum, yerim bitiririm kendimieyvahedigeldismile

okula gidesim gelmiyo derste arıcak diye..

Allah tan bugün güzel bi haber aldım..3 gün okul yok..haftasonunu da ekle kaydirigubbakcemile2 5 gün ohhhh mis...zemuszemus

kpss çalışcam gerçi ama aradığında açamama ihtimalim ortadan kalktı en azından..

oh güzel olmuş gerçekten 5 gün tatilll.:))))bu arada şafağı küçük hedefler belirleyerek say istersen mesela ilk hedef acemiliğin bitimi olsun,sonra plakalara geçme zamanı falan gibi say.bi de ben ilk zamanlar hafta hafta sayıyordum öle daha çabuk geçiyo ve sanki daha azmış gibi geliyo.22 hafta toplamda ona göre sayyy

selamlar herkese,benim de nişanlım askerde şuan..nasıl geçer bilmiyorum..o kadar zor gelio ki, olur olmadık yerlerde gözlerime yaşlar doluyo.. ilk zamanlar çok zor olcak gibi..hiçbir şeyle teselli olamıyorum..inş çabuk atlatırım bu durumu..Allah hepimize sabır güç versin

amin canım allah kavustursun

şimdilik hiç saymıyım dıorum son 2 ay falan kala haftalara göre sayabilirm..mantıklı alkisalkisalkis

zaman çabuk geçsin offf..yaz dönemi şimdi gündüzler de uzun nası alışcaz:çok üzgünüm:

Allah kavuştursun canım zamanla geçer die umuyorum ben de..askerimin ikinci günü bugün..nereye düştü ne kadar yapcak?

canmm yaa anlıorz seni merak atme senin o yaşadıklarını hepsini yaşadık olur olmadık ağlama krizleri şafak 32 hala olabiliyo :gitme: onlar gelene kadrda geçmicekk.. zmann bu geçicek cnm elbett olumunekankayizsmile

burdada kimse yok galiba ohaoldumsmile .huhu nerdesiniz kızlaaarrrr

mrb kızlar benimde aşkım 2 günlük asker:gitme: moralim çok bozuk tlf konuşurken başlıyorum aglamaya nasıl geçicek bu günler:gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…