333.Dönem Şafak Sayarlar :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi iden
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

ben çok rahattım gece denedim bi türlü öğrenemeddim hala daha 329 . dönemi veriyodu yatmıştım sabah kalktım baktım eşimi aradım eşimle o arada bir arada değildik 1 ay öncesinden ailesinin yanına gitmişti hain kötükedihüso

ben çıktığı yeri gördüğümde Allahımın varlığı birkez daha kalbimin taaa derinliklerine kadar hissetmiştim =))
ama nasıl ağlıyorum sevinçle heycan bi arada benim tosun uyuodu onu kaldırdım annesini annemi babamı hepsini kaldırdım ayağa
allahım sana şükürler olsun die bir yandan ağlarken bir yandan yatağı toplayıp işe gitmek içn hazırlanıyodum =)))
komşular duyduysa allah seslerimi korkmuşlardır o gün heralde =))

uzun dönemi görünce beynime resmen kaynar su döküldü ama yedek subay yazıyodu 10 dk acaba uzun dönemmi die düşünmüştüm uyku sersemligiyle

artık beklemekten sıkıldım valla.
soranlar zaten biyandan durmadan arıolar.
benim eşim elektronik mühendisiya istanbuldayız umarım yakına düşer eyvahedigeldismile uzun olmaz işallah eyvahedigeldismile 36 yasında cünküeyvahedigeldismile ne dersinizeyvahedigeldismile

inşallah uzun olmaz canım yaş acaba etkiler mi bilmiyorum inşallah yakın olur istanbuldamı oturuyodun

canım walla kimse bişey diyemez tamamen şans işi bu iş benimkinin doğum yeri mardin kütük tokat ikametgah istanbul görülmemiş olay burnumuzun dibine düştü çerkezköye çok nadirlerden biri başıma geldi o yüzden bekle 24 satten az kaldı öğreniceksin
lütfen sende öğrenince yazarmısın beraber paylaşalım bu heycanları

aman allahım 43 yaşında off off .. valla bizim böyleydi ne olduğumuzu şaşrdk bide ben hep diyodum 2 3 haftada bir hep yanına gelirm sen hiç merak etme diyodm ne gitmesi oraya gitmek 2 gününü alıyo nerdeyse parasıda cabası tabi anca 4 ay sonra 1 kere 2 gün görebildm bunada şükür tabiki kısa dönemdii.. hadi bitsiinn artkk ta sarılalımmmmmmmm olumunekankayizsmile

kızlar 333.dönem bu gece mi belli olacakkk.allah herkesin gönlüne göre versinnn.çok zorr.o günü düşünüyorumda ağlaya ağlaya bakıyordum ekrana,sonra birden eşime dedimki açıklanmış canım sen bakma,ben bakacağım dedim.bilgileri bi girdim edirne-keşan.ne yalan söyleyim eşim şoktaydı ama ben sevinmiştim.korkuyordum çünkü sınır falan çıkar diye.sınır çıktı ama batı sınırı.allah hepinmizin yardımcısı olsun.333.lerr hayırlı ve güzel haberlerinizi bekliyoruzzzz.şimdiden allah kavuştursun hepinizi.tabi bizleri de:)))

kızlar bizim dönemi hatırlıyorumda biz çok kalabalıktık hatta gece bile burda canlı bakıp sende açıldımı sende açıldımı diye soruyorduk neden 333 ler yok arkadaslarr nerdesinizzzzz

gece gelirlerrr bence gamişcimmm.hayatlarındaki en zor günlerden birini yaşıyorlar şu an...

ne saçmaydı dimi ya kızlar hatırlasanıza
mesela günlerden perşembe çevre soruyo nezaman gidio c.tesi nereye düştü bilmeeemmm bilmiyorumkismile
şimdi nereye düştü heycanı vardır kızlarda ben öyleydim açıklanmadığını bildiğim halde açıp bakıodum

gemilerde talim var bahriyeli yârim var...

1\'ıNCı DZ. ER. EĞT.A.K.LIĞI
ıSKENDERUN HATAY

allah kavuştursunnn şimdidenn.ayyy ben duygulandım bak şimdi,bizim bekleme anımız geldi aklımaaa((

buttercup nasılsın,kendini nasıl hissediyorsun.aslında saçma bir soru oldu ama.biliyorum şu an ne desem boş,seni çok iyi anlıyorum ve emin ol hepimiz anlıyoruz.yalnız bak göreceksin ki ilk 1 hafta zor geçiyor sonrasında alışıyorsun yavaş yavaş.sonraaa son 50 lere gelincee daha bi zor oluyor.şu an plakalara gelme 50 lere gelme çokk uzak gibi geliyordur.ama inan geçiyor zaman.allah güç versin,sabır versin ve sevginiz daim olsun aranızdaa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…