• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben geldim herkes gitmiş :( gamzeyide çok özlemiştim bi türlü karşılaşamıyoruz :( kız gamze bende ev arıyom valla bizim buralarda yok 2 tane bulursam biri sana biri bana :D haber veririm :D

bende cıkıyom cnm
bu aksam erken cıkcam işten . rahımdekı yara dondurulmustu olmamıs tekrar donduracaklar
opuyorum sızlerı

bende çok aramıştım eylül ekim gibi...çok fena bi dert o ya...ee damla senin çeyiz durumların nası gidio :D

canım benim çeyiz işi bitti, beyaz eşyalarıda aldık hepsini, ev bulsak geriye sadece bunlar kaldı; mobilyalar, halılar, perdeler, bi ev bulsak rahatlıcam vallaha yaa çok zor işler kafamçokkarıştı

kızlarrr sonunda girebildim neteee.3 haftalık anne adayıyımmm.:))))dua edin bana bol bolll.güzcüm bayıldım sözüne dakka bir gol bir:))))çok teşekkür ederim kızlar hepinize tek tek teşekkürlerrr.hepiniz çok özelsiniz.güzel dilekleriniz için çok teşekkürler.
cerencim sınavında başarılar.gamişcim sen de hoş geldin.görüşmek üzereeee

kızlarrr sonunda girebildim neteee.3 haftalık anne adayıyımmm.:))))dua edin bana bol bolll.güzcüm bayıldım sözüne dakka bir gol bir:))))çok teşekkür ederim kızlar hepinize tek tek teşekkürlerrr.hepiniz çok özelsiniz.güzel dilekleriniz için çok teşekkürler.
cerencim sınavında başarılar.gamişcim sen de hoş geldin.görüşmek üzereeee

bitanem çok sevindim rabbim sağsalim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bu satte girmiyorum artık nete facebooka video yüklemek için girdim şans bu ya yazını gördüm canım opuyorumnanaktan

ooooooo neler kaçırmışım...gerçi beni çağırmamışsınız ama ben geldim:umursamaz:
instoncum hayırlı olsuuuunnnn...çookkkk sevindim gözlerim doldu inanamadım...hiç bahsetmemiştin istiyorum diye süpriz oldu...Allah analı babalı büyütsün sağ salim kucağına almak nasip etsin...banu anne...aaayyy inanmıyorum ya çok sevindim...hihoyyyt hihoyyyt

inston canım çok sevindim yaa 3 haftalık he harbiden dakka 1 gol 1 he :roflol: helal olsun enişteye süprizzzzz çok sevindim çok ya Allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin İNŞALLAH bitanem :Saruboceq::Saruboceq:

inston canım çok sevindim yaa 3 haftalık he harbiden dakka 1 gol 1 he :roflol: helal olsun enişteye süprizzzzz çok sevindim çok ya Allahım sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin İNŞALLAH bitanem :Saruboceq::Saruboceq:

canım naber özledim valla ev bulamıyomussun bende aynı durumdayım 15 güne kadar çıkmamız lazım ama hala bi ev yok

instoncum hoşgeldin ay iyiki girmişim denk geldik
canım gerçekten çok sevindim
sil baştan yepyeni bir başlangıç daha olur inşallah hayatında
taşınıyormuşsunda bak herşey yoluna giriyor...ne güzel ne mutlu sana
banu anne... banu anne...hihoyyyt

ooooooo neler kaçırmışım...gerçi beni çağırmamışsınız ama ben geldim:umursamaz:
instoncum hayırlı olsuuuunnnn...çookkkk sevindim gözlerim doldu inanamadım...hiç bahsetmemiştin istiyorum diye süpriz oldu...Allah analı babalı büyütsün sağ salim kucağına almak nasip etsin...banu anne...aaayyy inanmıyorum ya çok sevindim...hihoyyyt hihoyyyt

aşk olsun seni çağırmaz olurmuyuzzzzz.çok sağol canımm gerçekten biz de hala ve hala şaşkınızzz.darısı başına arkadaşımmm.güzel dileklerin içinnn çok sağolll

valla sormaaaa güz iyi bi söz söledi:)))sen de hayırlısıyla bi evlennn sonra darısı senin de başına olsunnn.

bitanem çok sevindim rabbim sağsalim sağlıkla kucagına almayı nasip etsin bu satte girmiyorum artık nete facebooka video yüklemek için girdim şans bu ya yazını gördüm canım opuyorumnanaktan

sağoll gamişcimm darısı sana olsun arkadaşımmm bu arada eşinin 129 günü kaldı sanırımmm allah sağ salim kavuştursun canımm

instoncum hoşgeldin ay iyiki girmişim denk geldik
canım gerçekten çok sevindim
sil baştan yepyeni bir başlangıç daha olur inşallah hayatında
taşınıyormuşsunda bak herşey yoluna giriyor...ne güzel ne mutlu sana
banu anne... banu anne...hihoyyyt

hoş bulduk canım nasılsın.tatile girdiniz di mi?

hoş bulduk canım nasılsın.tatile girdiniz di mi?

tşk canım ben iyiyim şükür..tatildeyiz evet...bir oh diyemedim ama..3-4 gündür temizlik yapıyorum bugünde sarma sardım baklava yaptım ..yarın misafirlerim varda...uzaktan geliyorlar...bir hafta falan kalcaklar ailece..
neyse sen sakın kendini yorma artık he dikkat et kendine..
dedğin gibi darısı başıma..olumunekankayizsmile

Back
X