• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
evet ya öle gibi erken kalkınca daha zor geçiyo.

şu yılbaşıda geçse.

ayy evet yaa geçse 8ocak gelsin ama 10 ocak gelmesin:D

geçsin ama mehtabım gelsindelikafaduldendelikafadulden

ya yılbaşı nedense bi kasvet verdi bu sene bana sevdiğim yok burda:gitme:

geçse bi yük kalkıcak üstümden:Saruboceq:

geçsin ama mehtabım gelsindelikafaduldendelikafadulden

ya yılbaşı nedense bi kasvet verdi bu sene bana sevdiğim yok burda:gitme:

geçse bi yük kalkıcak üstümden:Saruboceq:

8 ocakta ben yanına gidecem 2 güncükkk kesin çabuk geçecek zaman uyumamak için ilaç var mı kızlarr yaakaydirigubbakcemile3 hç uyumayayım hep dibinde olayım istiyorummmm

bu bizim ilk yılbaşımız...ve ayrıyız:( off offff

canım ayrı geçirdiğin son yılbaşı allah ın izniyle:Saruboceq:

hepimiz sağ salim kavuşalım:Saruboceq:

şu yılbaiı çöktü üstüme besenağlama

canım benimkaydirigubbakcemile2

kıs ben ne deli cümleler kurmaya başladım:)) kendimi ayakta alkışlıyom :lepi:alkisalkisalkis
yarın derste dilim dolanmasa bari yazamıyom düşünemiyom konuşabiliyom mu acep -tatlicadiarzu- kafamçokkarıştı

e var media player classic mi dion:d ne bilim classic mi, jazz mı blues mu:D media player işte ama açmadı videoyu bozuk dmekki dosya kaydirigubbakcemile3

hehe yok bu video oynatan windows media player clasic yazacak :D kız ben izliom hergün tek tek onları:D bozuk deil bikeremnaniknanik

8 ocakta ben yanına gidecem 2 güncükkk kesin çabuk geçecek zaman uyumamak için ilaç var mı kızlarr yaakaydirigubbakcemile3 hç uyumayayım hep dibinde olayım istiyorummmm

zaman çabuk geçse 8 ocakta bende görebilcem 2 gün annem babm ve kayınvalidemler gelcek yemin törenine bende kalcas ailesi geldiği için evci çıkabilcekmiş kaydirigubbakcemile2

ya bn napcam yılbaşında:S
beraber takılırız nette daha ne istion heheheopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile

canım ayrı geçirdiğin son yılbaşı allah ın izniyle:Saruboceq:

hepimiz sağ salim kavuşalım:Saruboceq:

şu yılbaiı çöktü üstüme besenağlama

ay o iyi olsunda hep ben bu yılbaşında onsuz olmaya razıyım :asigim: daha önümüzde yıllar var kızlarr başşka yılbaşılarımız olacak inşallahhh:Saruboceq:

Back
X