• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
8 ocakta ben yanına gidecem 2 güncükkk kesin çabuk geçecek zaman uyumamak için ilaç var mı kızlarr yaakaydirigubbakcemile3 hç uyumayayım hep dibinde olayım istiyorummmm
redbul iç dicem ama

hiç bi faydası olmuyor :umursamaz:

en iyisi kendiliğinden halin bitene kadar dayan:kedi:

ne dicem nasıl gidiceksin
yemin töreni için mi nasıl çıkıcakbenneyaptımki

ya bn napcam yılbaşında:S

ben evdeyim yemin töreninede gidemicem otur evde telefonla bi bütün olatrak:çok üzgünüm:

zaman çabuk geçse 8 ocakta bende görebilcem 2 gün annem babm ve kayınvalidemler gelcek yemin törenine bende kalcas ailesi geldiği için evci çıkabilcekmiş kaydirigubbakcemile2

evet ya ama 8 ocak gelsin orda biraz kkalsın demizemuszemus benimkide evci çıkacak kayınvaldem falan gidecez yemin törenine alıp eve gelecezzemuszemus cuma cumartesi birlikteyizzemuszemus

redbul iç dicem ama

ben evdeyim yemin töreninede gidemicem otur evde telefonla bi bütün olatrak:çok üzgünüm:

ztn telefonla siyam ikizi gbi oldum arıcak ta duymucam diye ödüm kopuyo...arasa keşke ama aramazki sıra var der bilmem ne der...

beraber takılırız nette daha ne istion heheheopuyorumnanaktankaydirigubbakcemile

ay o iyi olsunda hep ben bu yılbaşında onsuz olmaya razıyım :asigim: daha önümüzde yıllar var kızlarr başşka yılbaşılarımız olacak inşallahhh:Saruboceq:

:asigim::asigim::Saruboceq::Saruboceq:

ay yılbaşında sevdiğimi göremicem ama iyi olsun dediğin gibi:asigim:

neden yakın değilizki birbirimize yaaa

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

redbul iç dicem ama

ben giecem

Son düzenleyen: Moderatör:
keyfe bak yaa nasıl kıskanıyorum:)

ayh ne keyfi kızz zor olacak şimdi ayrılmakk off offf valla varya o kadar özledimkii sımsıkı sarılacam kayınvaldemi falan hiç önemsemeyecemkaydirigubbakcemile3

ztn telefonla siyam ikizi gbi oldum arıcak ta duymucam diye ödüm kopuyo...arasa keşke ama aramazki sıra var der bilmem ne der...

keyfe bak yaa nasıl kıskanıyorum:)

bende aynen hiç ayırmıom yanımdan telefonumu

duymucam çekmicek diye ödüm kopuyo:kedi:

bende bende bende sen yemine gidemicen mikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

evet ya ama 8 ocak gelsin orda biraz kkalsın demizemuszemus benimkide evci çıkacak kayınvaldem falan gidecez yemin törenine alıp eve gelecezzemuszemus cuma cumartesi birlikteyizzemuszemus

nasıl yani şehir dışına çıkması serbest mi?

olsun ne güzel görüceksinkaydirigubbakcemile4

bizim 25 ocakta 1 sene olucak...o zmn da göremicem

oy kıyamam hepsinin acısını çıkarıcaz canım üzülme:teselli:

ayh ne keyfi kızz zor olacak şimdi ayrılmakk off offf valla varya o kadar özledimkii sımsıkı sarılacam kayınvaldemi falan hiç önemsemeyecemkaydirigubbakcemile3

önemsiyomydun o özlemle aklıma gelmez:roflol::roflol:

bende aynen hiç ayırmıom yanımdan telefonumu

duymucam çekmicek diye ödüm kopuyo:kedi:

bende bende bende sen yemine gidemicen mikafamçokkarıştıkafamçokkarıştı

nasıl yani şehir dışına çıkması serbest mi?

olsun ne güzel görüceksinkaydirigubbakcemile4

aslında şehir dışı serbest değil pansiyonda kalacaz

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X