• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
gazinoda mı ne yapıcaklar ordakafamçokkarıştı

gene erkenden yatırmazlar heralde demi yatıcaklar mı geneCADIARZU

doru dio dsem kızma bana gerçi sende keyfinde gitmiceksin tabe ama

kıskanır tabi:kedi::kedi:

evet canım hemde nasıl ilaç gibi olurdu senin kısa dönemmi:emir_bebek:

canım gazino tvnin falan olduğu bi yer...öyel gazino değil yani..orda olurlar işte tv falan izlerler

sedatın sabah 4 5 nöbeti varmış arıcamm dedi..sorcam ona canım demeyi...

kaydirigubbakcemile benide götürseydi gittiği yere böyle...

:lepi::lepi::lepi::lepi:

vicdani ret olsunnn vicdanımı bağışlıcam ya:roflol:

çok özledim:kedi:

canım bu mesajını buldum nerdeydi askerin ben ziyaretede gidemiyorum

geleyim desem çok asker var gerek yok dicek benneyaptımkibenneyaptımki

canım balıkesirde şimdilik...bende balıkesirde görev yapıyorum ..benimkide yeni kabul etti gelsende beni bulmassın bi çıkıyolarmış koşuya 3 bin km falan nese bi boşluk oldu cumartesi aradı gel dedi 1,5 saaatliğine de olsa görebildim hihoyyyt seninki nerde yapıyo? yenimi gitti?

canım gazino tvnin falan olduğu bi yer...öyel gazino değil yani..orda olurlar işte tv falan izlerler

analdım cnm bizim yemin törenide o gün akannehir

arayabilir inşallah ya çok özledim ya allah ım delirmeden gelsinbenneyaptımki

çok fenasınız heeee

Son düzenleme:
canım balıkesirde şimdilik...bende balıkesirde görev yapıyorum ..benimkide yeni kabul etti gelsende beni bulmassın bi çıkıyolarmış koşuya 3 bin km falan nese bi boşluk oldu cumartesi aradı gel dedi 1,5 saaatliğine de olsa görebildim hihoyyyt seninki nerde yapıyo? yenimi gitti?

3000 km miiiakannehir ayy yazık yaa o kadarda koşturulur muuu:çok üzgünüm:

yok canım 4 gün sonra 1 ay olucak:1ninca::1ninca:

yeni yani de sanki senler olmuş gibikaydirigubbakcemile4

gel desede bende gitsem :sinifsinif:

alalhım geçsin ünler..takvimler..hepimiz gözümü kapatalım açtığımızda onlara sarılmış bulalım kendimizi

ya 3000 km ya bunlar askerlerin insan olduğunu unutuyolar bence ya ne gerek var bu kadar yüklenmeye

alalhım geçsin ünler..takvimler..hepimiz gözümü kapatalım açtığımızda onlara sarılmış bulalım kendimizi

Back
X