- Konu Sahibi geronimo
henüz eşim diil :)
doktor..
pardon diğer ark. yazcamı sana yazmışım:)) kızlar ya site mi yavaş benim bağlantıdamı bi sorun var ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
henüz eşim diil :)
doktor..
cnm ilk bir iki yıl fırtınalı olur alişirsiniz sonra bnmki geçen gun benden ozur diledi ortak arkadaşlarımızla dişardaydım ki 4 yıl boyunca yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen arkadaşlar bensiz nasıl oraya gidersin falan dedi once keşke evde olsaydın uzun konuşurduk sonra kapatayım dedi musaitim dedim ama işte o gun ikimizde kotuyduk baktım ertesi gun ozur diliyo aslında bağirma çağirma da yoktu ama askerlikten dolayı biraz abarttım sanırım dedi.bi daha kırmıcam seni dedi.tek uzulduğum nokta ise o gun onun incindiğini bilip bir daha arayamamk gun boyunca kafasına takıcak diye uzulmuştum aslında.kotu birşey demedi cunku.
bende çok özledim sevgilimi...kavga da ettik bugün ;:S
evet yapalım,, bu arada kabul edilmez o olay bence,, OFFF ofkızlar askerdeki sevdiğinizin adını nerde askerlik yaptığını yazın sensible dan da yardım alarak lista yapalım kiminki nerde yapıo adı ne kısa dönemmi uzun dönemmi şafak kaç
cnm nette yokki leon...cdsini bulman lazım :S bigün tanışmak nasip olursa ben vereim izle balım.off bnmde seneye tez var
pardon diğer ark. yazcamı sana yazmışım:)) kızlar ya site mi yavaş benim bağlantıdamı bi sorun var ?
buldum bile ben:)) torent diye paylaşim programları var senin bilgisayarında yuklu olması yeterli bnm içintabi birde torent yuklu ise.indirmeye başladım bile:)
ben sadec 1 kez sinemaya gttm başkada bi yere çıkmadm
bir sürü yeni arkadaş gelmiş...
ben anlamadım neden sadece 12 aİnde gİdenler 331. DÖnem dİye geÇİyor.
Sİzİnkİde uzun dÖnem deĞİl mİ evet senede 4 kez oluyor
aĞustos 330 sa aralık 331 se neden 12 aralık sadece????
yaw niye ediyosun ki kavga, cocuk askerde zaten başında bin bir türlü olay,,
alttan al azcık dimiii,, askerden donsun o zaman içini dokersin,,
evet yapalım,, bu arada kabul edilmez o olay bence,, OFFF of
kızlar ben cıkıyorum iyi geceler hepinize..
site 2 gündr yavaş ne yazıkki
ağustos 329
aralık 331
şubat 333
aradaki mesela 332 gidecekler doktor oluyomuş
kızlar askerdeki sevdiğinizin adını nerde askerlik yaptığını yazın sensible dan da yardım alarak lista yapalım kiminki nerde yapıo adı ne kısa dönemmi uzun dönemmi şafak kaç
başımı döndürüyo wallla canım ya site yavaş sayfayı yenile dur:))