• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
cnm ilk bir iki yıl fırtınalı olur alişirsiniz sonra bnmki geçen gun benden ozur diledi ortak arkadaşlarımızla dişardaydım ki 4 yıl boyunca yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmeyen arkadaşlar bensiz nasıl oraya gidersin falan dedi once keşke evde olsaydın uzun konuşurduk sonra kapatayım dedi musaitim dedim ama işte o gun ikimizde kotuyduk baktım ertesi gun ozur diliyo aslında bağirma çağirma da yoktu ama askerlikten dolayı biraz abarttım sanırım dedi.bi daha kırmıcam seni dedi.tek uzulduğum nokta ise o gun onun incindiğini bilip bir daha arayamamk gun boyunca kafasına takıcak diye uzulmuştum aslında.kotu birşey demedi cunku.

ben sadec 1 kez sinemaya gttm başkada bi yere çıkmadm

ben anlamadım neden sadece 12 aınde gıdenler 331. DÖnem dıye geÇıyor.

Sızınkıde uzun dÖnem deĞıl mı evet senede 4 kez oluyor

aĞustos 330 sa aralık 331 se neden 12 aralık sadece????

bende çok özledim sevgilimi...kavga da ettik bugün ;:S

yaw niye ediyosun ki kavga, cocuk askerde zaten başında bin bir türlü olay,,
alttan al azcık dimiii,, askerden donsun o zaman içini dokersin,,

kızlar askerdeki sevdiğinizin adını nerde askerlik yaptığını yazın sensible dan da yardım alarak lista yapalım kiminki nerde yapıo adı ne kısa dönemmi uzun dönemmi şafak kaç
evet yapalım,, bu arada kabul edilmez o olay bence,, OFFF of

cnm nette yokki leon...cdsini bulman lazım :S bigün tanışmak nasip olursa ben vereim izle balım.off bnmde seneye tez var

buldum bile ben:)) torent diye paylaşim programları var senin bilgisayarında yuklu olması yeterli bnm için;) tabi birde torent yuklu ise.indirmeye başladım bile:)

buldum bile ben:)) torent diye paylaşim programları var senin bilgisayarında yuklu olması yeterli bnm için;) tabi birde torent yuklu ise.indirmeye başladım bile:)

aaa süper en sevdiğim filmlerden biridir..jean reno oynuo.çok sevndm bulduuna.ben bide kızım olmadan aslayı merak ediyorum ama ne yazıkki onuda bulamadm

ben anlamadım neden sadece 12 aİnde gİdenler 331. DÖnem dİye geÇİyor.

Sİzİnkİde uzun dÖnem deĞİl mİ evet senede 4 kez oluyor

aĞustos 330 sa aralık 331 se neden 12 aralık sadece????

ağustos 329
aralık 331
şubat 333
aradaki mesela 332 gidecekler doktor oluyomuş

yaw niye ediyosun ki kavga, cocuk askerde zaten başında bin bir türlü olay,,
alttan al azcık dimiii,, askerden donsun o zaman içini dokersin,,

evet yapalım,, bu arada kabul edilmez o olay bence,, OFFF of

bnde onsuz nefes alamıyom.hep onu düşünüom acaba yemek yedimi açmı tok mu.yorgun mu biryle kavga ettimi diye...ohhh be onur gtti diyip kendmi sokağa atmadmki..hiç bni düşünmüo:(

Son düzenleme:
kızlar askerdeki sevdiğinizin adını nerde askerlik yaptığını yazın sensible dan da yardım alarak lista yapalım kiminki nerde yapıo adı ne kısa dönemmi uzun dönemmi şafak kaç

:kedi:Murat - erzurum- kısa dönem
4 ay 3 hafta kaldıgamyoncuiremsu

Back
X