- Konu Sahibi geronimo
-
Kızlar ben kocamı cok özledim yaa,, ne bileyim sanki o olmadan önce hiç hayatımda bişi yokmuş gibi geliyooo,, Alışamadım hayat bom boş, sizde durumlar nasıl?
Kızlar ben kocamı cok özledim yaa,, ne bileyim sanki o olmadan önce hiç hayatımda bişi yokmuş gibi geliyooo,, Alışamadım hayat bom boş, sizde durumlar nasıl?
seninde uzun dönem sanırım(
biz deee,, ilk gördüğüm de aşık olmuştum ben kocama
uzun dönem ne yazık ki.... bizim için kısa dönem seçeneği yok.. bu da böyle bi adaletsizlik işte...
331.donem aralık ayı için 330.donem ağustos donemi için kulanılıyor yılda 4 donemde askeriye alım yapıyor.
hemde aynı bolumduk 4 yıl hep beraberdik sabahtan akşama kadar ah ahh işe başlayınca cok aricam sanırım o gunleribir dahaki filmim leon o zmn indirmeye başliim hemen.üff daha tezimle uğraşmam lazım bende cıkayım artık
datlumm hoş geldin arkadaş listemde olmadıın için sanada özelde atamadım sayfanın linkini
canım evlenmeden gitmesi de bir bakıma iyi,, bak ben yanlızım şimdi,, aslında annem kalıyo şimdilik yanımda ama çok yanlız hissediyorumevli değildik biz ama bende senin gibiyim bi garip oldum( zaten istemediğimiz halde uzun dönem çıktı gitmeden söz falan yaptık yazada düğün düşünüyoduk zaten ondan bi şoka girdik hala da alışamadım boşluktayım (
ayyy co yenii yanii,,,ne güzel yaa...biz hiç arkadaş olmadan çıkmaya başladık 28 gn snra 1 sene olucak
uzun dönem ne yazık ki.... bizim için kısa dönem seçeneği yok.. bu da böyle bi adaletsizlik işte...
Hosbuldukk,, hiç önemli diil şeker
canım evlenmeden gitmesi de bir bakıma iyi,, bak ben yanlızım şimdi,, aslında annem kalıyo şimdilik yanımda ama çok yanlız hissediyorum
ayyy co yenii yanii,,,
bende çok özledim sevgilimi...kavga da ettik bugün ;:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?