evet ılk hamısımız.en beceerıklımız o cıktı . dk 1 gol 1
BANA SIRA GELENE KADAR SIZER DOGURURSUNUZ.
bana kalsa en az 3 sene daha var
AH ARTIK BAKCAZ BU ISLER BELLI OLMAZ
sen gelde bı konusalım bakem. sole kordonda mısk gıbım buz gıbım bıraları yudumlar dertlesırız
meeeen gelmişemmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan instoncumm çoook sevindim yaaaa gözün aydıııınn canımmmm...canım tehlike çanlarını anladımmm aklinialirimsmile boşver o zaman...benim taşınacağım bina yeni 4-5 yıllık binaymış canımmm yerimseniben.. ayy nasıl sevindim yaa instoncum yaaa darısı bizlerin başına inşallahh,off şu ev işi olmasaydı neyse az kaldı temmuza. bende bebek istiyorumm yaaaaaaaaaa :CüvCüv:
2sinde falan gelicem inşallah:)
hani başka bi topik açıcaz diolardı noldu?belki bizmkiler ordadır?
hosgeldın tatlım
hoşbulduk canım naberrr???nasıl gidiyor??
kızlar nasılsınız özledim sizleri
iyi gamişcim sen nasılsın ??nasıl gidiyor neler yapıyorsun ???
benim aynı canım yaiş ev ev iş asker yolu bekliyorum yüreğim ağzımda :a015: asıl sizleri sormalı nasıl gidiyor
nolsun canım yaaa koşturmaca bende de kaydirigubbakcemile canım benim içini ferah tut Allah sağ salim gelmeyi nasip etsinnn canımm Allah korusun eşini ve bütün askerleri :Saruboceq: laç günü kaldı canıımmm bilmiyorumkismile
inşallah canım var mı bebek falan
130 küsür kaldı :hulya:
geldik işte bebikim özlüyom valla siziHOSGELDIN GAMIS
sabahtan berı tekkeyı beklıyom gelen ıtmesın dıye ommmmm bıle yaptım gelın dıye
çogu gitmiş aazıcığı kalmış canım yerimseniben yok canım ya şimdilik folik asit alıyorum şuanda , bide önceden ev taşıma işini planladığımız için evi taşıyalım dedik temmuz 1 den itibaren başlarız dedikbakalım artık çok istiyorum,açılışı inston yaptı hamileymiş yüksek ihtimalle :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?