331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ben begggg cok ozledım amaaaaa oda yok

eevt bende gordum resımler cok guzel.
kızımız ıncecık harıka cıkmıs .

BANA SIRA GELENE KADAR SIZER DOGURURSUNUZ.
bana kalsa en az 3 sene daha var

AH ARTIK BAKCAZ BU ISLER BELLI OLMAZ

sen gelde bı konusalım bakem. sole kordonda mısk gıbım buz gıbım bıraları yudumlar dertlesırız

meeeen gelmişemmmmmmmmmmmmm opuyorumnanaktan instoncumm çoook sevindim yaaaa gözün aydıııınn canımmmm...canım tehlike çanlarını anladımmm aklinialirimsmile boşver o zaman...benim taşınacağım bina yeni 4-5 yıllık binaymış canımmm yerimseniben.. ayy nasıl sevindim yaa instoncum yaaa darısı bizlerin başına inşallahh,off şu ev işi olmasaydı neyse az kaldı temmuza . bende bebek istiyorumm yaaaaaaaaaa :CüvCüv:

ayy cancanlar naber burayı böööyle kalabalık görmek çoook güzeel kaydirigubbakcemile2

hosgeldın tatlım

2sinde falan gelicem inşallah:)
hani başka bi topik açıcaz diolardı noldu?belki bizmkiler ordadır?

yok skerım orda kımse cıkler yok

benim aynı canım yaiş ev ev iş asker yolu bekliyorum yüreğim ağzımda :a015: asıl sizleri sormalı nasıl gidiyor

nolsun canım yaaa koşturmaca bende de kaydirigubbakcemile canım benim içini ferah tut Allah sağ salim gelmeyi nasip etsinnn canımm Allah korusun eşini ve bütün askerleri :Saruboceq: laç günü kaldı canıımmm bilmiyorumkismile

inşallah canım var mı bebek falan
130 küsür kaldı :hulya:

HOSGELDIN GAMIS

sabahtan berı tekkeyı beklıyom gelen ıtmesın dıye ommmmm bıle yaptım gelın dıye

inşallah canım var mı bebek falan
130 küsür kaldı :hulya:

çogu gitmiş aazıcığı kalmış canım yerimseniben yok canım ya şimdilik folik asit alıyorum şuanda , bide önceden ev taşıma işini planladığımız için evi taşıyalım dedik temmuz 1 den itibaren başlarız dedik bakalım artık çok istiyorum,açılışı inston yaptı hamileymiş yüksek ihtimalle :CüvCüv:

HOSGELDIN GAMIS

sabahtan berı tekkeyı beklıyom gelen ıtmesın dıye ommmmm bıle yaptım gelın dıye
geldik işte bebikim özlüyom valla sizi

hayırlısı canım yaaa instona çok sevindim inşallah ay tatlım benim yaaopuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…