• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
kocen gelcek sen buralarda geizyon yaptınmı hazırlıklarını bakem

yapmaya calısıyom kusum. kocam gecek ınsallah daha bellıd egıl en erken persembe sabah burda en gec cuma sabah . bakalıma rtıkın
ıı gecler yarın gel kk ya goruselım bugun pek gelemdın opuyorum senı opuyorumnanaktan

günaydın kızlar bugün dükkanı kimse açmamışş
ilk ben açıyım bariiii
nerelerdesinizz yinee artık buraya takılmaz olduk yaaa :(

merhaba melta. herkes bı duzen egırsın dolarız sanırım buralara yıne. sımdı herkes hasret gıderıyo :( ben harıc tabe

kızlaar günaydın nolmuş yaa bizim topik artık 2. sayfalara gerilemiişş
kimse gelmiyo artık mafoldumben

kııı ben koşturmaktan nerde yattığımı nerde kalktığımı bile bilmyiorum :D:D
ama allaha çok şükür bi temizliğim bide tüllerim kaldı :D
en yavaş olcak işi en sona bıraktık hadi hayırlısı :D

bide avizelerim eksik bu akşamda gidiym onları alıyım bariii =))

idenim hoşgeldin kuşum negüzel halletmişsin baakk hemen hemen herşeyii
eşyaların ne zaman geliyoo

pazartesi beyaz eşya gelicek cumaya mobilyalar gelicek halıları aldım tülerde şimdi versem cumaya hazır olur haftaya yani 6 sındada çeyz gidicez 15 gün sonrada düğn var zatiiii :((((
anaaamm 22 yıllık evimi bırakıp gidicem ühüüüüü

pazartesi beyaz eşya gelicek cumaya mobilyalar gelicek halıları aldım tülerde şimdi versem cumaya hazır olur haftaya yani 6 sındada çeyz gidicez 15 gün sonrada düğn var zatiiii :((((
anaaamm 22 yıllık evimi bırakıp gidicem ühüüüüü

ayy benim herşey hala duruyo şu ideni duydukça deli oluyorum kız 2-3 günde herşeyini aldı yaa :sinifsinif: akannehir

günayduuunnn

ideen seni görmek ne güzel bidenem

selammmmm kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ,nasılsınızzzz??burdada kimse yokmuşşş bilmiyorumkismile

ewt tatlım artık kimseler takılmıyo burayaa herkess düğün telaşındaaa :))
hoşgeldin sendee :)

Kızlarımm gelmiyorsunuzdur eminmki artık buraya tabi kavuştuk canlarımızaa :D özledim sizleriiii

ewt tatlım artık kimseler takılmıyo burayaa herkess düğün telaşındaaa :))
hoşgeldin sendee :)

hoşbulduk canımmmm Şeniz evet ya ne güzel tatlı telaştalar o zaman stres mutluluk heyecan :hulya: nasılsın canımm nasıl gidiyor hayat ??

günaydınnn kızlarrrr...neredesiniz ayol hepinizzzzzz,gelin artık boshayallersmile . açılışı yapayım dedim ama öğlen 12 de de yazsam yine açılışı ben yapmış olacaktım galiba kaydirigubbakcemile3

ayy çok güldüm çiğdem :D
wala düğün telaşındayım kuzum yaaa
mesela şu an işteyim ama 15:30 da nikahım var benim :D
yarın evli bayaann olarak geleceğum buralara =)))

diğer herkez nerelerde bilemiyorum

Damla ev arıyo eşyalarını daha almadı eve göre alıcak
Elvin eşyalarını aldı ev arıyo

öyle yanii başka bildiğim kimsede yok :)))

ayy çok güldüm çiğdem :D
wala düğün telaşındayım kuzum yaaa
mesela şu an işteyim ama 15:30 da nikahım var benim :D
yarın evli bayaann olarak geleceğum buralara =)))

diğer herkez nerelerde bilemiyorum

Damla ev arıyo eşyalarını daha almadı eve göre alıcak
Elvin eşyalarını aldı ev arıyo

öyle yanii başka bildiğim kimsede yok :)))

:roflol: ayy canım ya hayırlı uğurlu olsun şimdiden Allah bir yastıkta kocatsın inşallah yaaa,yuvanızdan önce sağlık,sonra huzur, mutluluk eksik olmasın inşallahhh :Saruboceq:
kolay gelsin bu heyecanlarının tadını çıkarrr,nikahta müstakbel eşinin ayağını iyice ez, bir sigara izmaritini yere atınca iyice canını çıkarırlar ya aynen öyle ez kaydirigubbakcemile3 kolay gelsin tatlım :1hug:

Back
X