331. Dönem Şafak Sayan Güzeller

• Konu Sahibi Konu Sahibi geronimo
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

yarın kavuşuyorum inşallah eşimebayanssulusmile rabbim askerlerimize hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsinturkbayragi ve bi daha hiç ayrılmamak üzere kavuşsun ellerimiz:asigim:

gözünüz aydın kızlar darısı gamişle benim başıma kaydirigubbakcemile2

Kızlar benim sıpa geldi :lepi:
Darısı başınıza

ay tatlım kız kocan gelmıs ne ısın var burda gıt ısıne :lepi:

yarın kavuşuyorum inşallah eşimebayanssulusmile rabbim askerlerimize hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsinturkbayragi ve bi daha hiç ayrılmamak üzere kavuşsun ellerimiz:asigim:

amin amin :Saruboceq:

gözünüz aydın kızlar darısı gamişle benim başıma kaydirigubbakcemile2

ay canım sorma kızlar bu hafta sonu kavusuyo benımde 10 gun kaldı. yettı bu ayrılık canımıza anacım

ay tatlım kız kocan gelmıs ne ısın var burda gıt ısıne :lepi:

Kocam değil kardeşim kaydirigubbakcemile3
Kardeşimle aramızdaki yaş farkından ve büyürken çok başıma kaldığından
Güççüklükten beri adı sıpa kaldı garibimin olumunekankayizsmile

waLLA yetti guzcum ya ..kıbrıs olduğu için hafta sonları gelemiyo bile :sinifsinif: eğer gelirse izin alması gerekiyo :umursamaz: bizde daha fazla uzasın istemiyos ama çok özledim ya senağlama

ayy bilmiyorum ya şafak sıkıştırması sanırımm, salı olsada aşkım gelse yaa çok özledim

ayy bilmiyorum ya şafak sıkıştırması sanırımm, salı olsada aşkım gelse yaa çok özledim

Bunların hepsi bir gelmiyor galiba
Benim kardeşim bugün geldi
Senin aşkında geliyor merak etme salıya ne kaldı şurda
Koca 5 ayı devirdin 3 gün mü geçmicek

bir garibim yaa böyle içim sıkılıyor uyuyamıyorum offf yaa geçsin artık iyice sıkıldım,evde kimse yok çok zor yaaa aylar geçti şu son 1 günü geçiremeyeceğim galiba eyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…