- Konu Sahibi geronimo
-
- #22.001
KIRMIZI OLMAYA HAZIR MISINIIIIIIZZZ??
331'inci KISA dönemler (12 Aralik 2009 – 16 / 17 Mayis 2010)
ŞAFAK SAYAN GÜZEL..........................................ASK ERLİK YERİ
Asmin---------------------------------------------------------- Elazığ Son 2 hihoyyyt
ayazz -----------------------------------------------------------Iskenderun Son 2 hihoyyyt
begy84-----------------------------------------------------------Artvin Son 1 hihoyyyt
bet_------------------------------------------------------------ şırnak Son 2 hihoyyyt
buketuzun----------------------------------------------------Antalya Son 2 hihoyyyt
buket87--------------------------------------------------------Izmir Son 2 hihoyyyt
crncrn---------------------------------------------------------Batman Son 2 hihoyyyt
Cilek-----------------------------------------------------------Erzurum/Susuzharmanlar Son 2 hihoyyyt
*DaMla*------------------------------------------------------Balikesir/Edremit Son 2 hihoyyyt
denise85-----------------------------------------------------Elazığ Son 2 hihoyyyt
elvin06--------------------------------------------------------Mugla Son 2 hihoyyyt
guz_1---------------------------------------------------------Agri/Dogubeyazit Son 8 hihoyyyt
iden-----------------------------------------------------------Tekirdağ/çerkezköy Son 1 hihoyyyt
İlarzu---------------------------------------------------------Karaman Son 8 hihoyyyt
Kardelen35-------------------------------------------------İstanbul/Kucukyali Son 2 hihoyyyt
Kıvırcık06----------------------------------------------------Muğla Son 2 hihoyyyt
Maiberf------------------------------------------------------- Erzurum/palandöken Son 1 hihoyyyt
Melita--------------------------------------------------------- İzmir/Bergama Son 2 hihoyyyt
nbsasmaz--------------------------------------------------Edirne/Keşan Son 2 hihoyyyt
Sarıpapatya03--------------------------------------------İstanbul Son 2 hihoyyyt
Tuce------------------------------------------------------- İstanbul Son 2 hihoyyyt
tugbahalil--------------------------------------------------Erzincan Son 2 hihoyyyt
Quixotic----------------------------------------------------Manisa Son 1 :sm_cool:
27.01--------------------------------------------------------Corlu Son 2 hihoyyyt
331'inci UZUN dönemler (12 Aralik 2009 - )
Gamis -----------------------------------------------------Ankara/Balgat
linguist----------------------------------------------------Kıbrıs
Moon-------------------------------------------------------Erzurum/Cat
turkbayragi turkbayragi turkbayragi turkbayragi
Kızlar benim sıpa geldi :lepi:
Darısı başınıza
yarın kavuşuyorum inşallah eşimebayanssulusmile rabbim askerlerimize hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsinturkbayragi ve bi daha hiç ayrılmamak üzere kavuşsun ellerimiz:asigim:
gözünüz aydın kızlar darısı gamişle benim başıma kaydirigubbakcemile2
ay tatlım kız kocan gelmıs ne ısın var burda gıt ısıne :lepi:
ay tatlım kız kocan gelmıs ne ısın var burda gıt ısıne :lepi:
amin amin :Saruboceq:
ay canım sorma kızlar bu hafta sonu kavusuyo benımde 10 gun kaldı. yettı bu ayrılık canımıza anacım
ayy bilmiyorum ya şafak sıkıştırması sanırımm, salı olsada aşkım gelse yaa çok özledim
ayy bilmiyorum ya şafak sıkıştırması sanırımm, salı olsada aşkım gelse yaa çok özledim
aah ah benim şafak 14 ay.
aah ah benim şafak 14 ay.
Allah kaza bela vermesin kötülerle karşılaştırmasın
14 ayda geçiyor
hayılrı tezkereler diliyorum inşallah senin için zaman suuu gibi akıp geçer :Saruboceq: askeirn sağ salim gelir inşalllaaah :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?