Biyoloji dersi bölüm-1 Yumurta, Rahmin sağ ve sol kısmında bademe benzeyen Yumurtalık adı verdiğimiz organda gelişir. Rahmi olmayan biri yumurta üretmeye ve regl görmeye devam eder.ama kadın 60 yaşında ve rahminin alındığından bahsediliyor. bu durumda vücudu yumurta üretmiyor. kafamda deli sorular?
hahah teşekkür ederim üstünden yıllar yıllar geçince ben unutmuşum bunlarıBiyoloji dersi bölüm-1 Yumurta, Rahmin sağ ve sol kısmında bademe benzeyen Yumurtalık adı verdiğimiz organda gelişir. Rahmi olmayan biri yumurta üretmeye ve regl görmeye devam eder.
Rahim Döllenme olduğunda kullanılan Kısım
Haberdeki Kadın 60 Yaşında olduğundan Çoktan menopoza girmiştir, daha önce yumurtalarını dondurmadıysa bebek için Gürcü kadının yumurtaları kullanılmıştır.
hahah teşekkür ederim üstünden yıllar yıllar geçince ben unutmuşum bunları
derse ihtiyacım varmış benim abla
Ama var ya konudaki ilk yorumuna çok güldüm, o kadar masumca soruyorsun kimuzurluk yapma isteğimi tetikledin
eger yumurtaliklari alinmamissa ve sadece rahim alinmis ise, vücut menopoza kadar yinede yumurta üretiyor.ama kadın 60 yaşında ve rahminin alındığından bahsediliyor. bu durumda vücudu yumurta üretmiyor. kafamda deli sorular?
yanlış bir bilgi var.Biyoloji dersi bölüm-1 Yumurta, Rahmin sağ ve sol kısmında bademe benzeyen Yumurtalık adı verdiğimiz organda gelişir. Rahmi olmayan biri yumurta üretmeye ve regl görmeye devam eder.
Rahim Döllenme olduğunda kullanılan Kısım
Haberdeki Kadın 60 Yaşında olduğundan Çoktan menopoza girmiştir, daha önce yumurtalarını dondurmadıysa bebek için Gürcü kadının yumurtaları kullanılmıştır.
aaa dogru arkadasim, bende simdi fark ettim.rahim olmadan regl olmuyor
evet.:)aaa dogru arkadasim, bende simdi fark ettim.
Ama gerisi dogru :)
film gibi hikaye, 60 yaşından sonra iki bebeğe nasıl bakacaklar keşke 2. yi yapmasalarmış... sadece 2 gün içinde çocukları ellerinden alınmış
Hemen önyargili olmak istemiyorum ama bence ilki kiz oldugu icin ikincisini istediler. Her nasil olursa olsun, yaptiklari tamamen bencillik. Cocuklarda arkalarindan kosturabilen, onlarin dünyasina inebilen ebeveynler hak ediyor. Bu kiz simdi 15 yasinda ve ergenlik caginda oldugunda annesi hic anlamaz onu. Bunun üzerine bide annesi babasinin saglik sorunlari cikti mi.. Erken yasta anne babayi kaybetmek zorunda kalirlar.
Keske 50 yasindan sonra evlat edinmek illegal olsaydi..