Bugun 35 yasinda bi arkadasimla konusuyoruz evlenmek istedigini ama kisiligi oturmus dürüst ve kafasina uygun birinin karsisina cikmadigidini soyledi...
Bende hemen dedimki
-aslinda seninle tanistmak istedigim biri var
Cok efendi cok dürüst dusgun biri, oda 35 yasinda, tip fakultesinde doktor, ayni zamanda yuksek ihtisas yapiyor, cmcok mutevazi cana yakin ve temiz kalpli biri, oldukca zeki ve pirlanta gibi ailesi annesi babasi var, ama tek çekincem begenmeSin diye korkuyorum...
-merak ettim dedi. Adini sordu faceden bakmak istedi once. Resmini gorunce kilolu buldu. Ve benden bi kac cm kisa sanirim bu dedi:)
Istemedi...
O an dusundumki
Evlenmeyen insanlar secimleri sayesinde evlenmiyorlar... halbuki o cocuk cok iyi bir baba iyi bi es olabilcek potansiyele sahip harila bir arkadasimizdi.
Evlenebilecegi kizi buldugu anda evlenmek isteyen duzgun bi insan... ama arkadasim begenmedi... halbuki bi sans bile vermeden nasil begenilir?
Belki konusurken ici isinirdi..
Belki gulumserken kani kaynardi..
Belki aradigi bi cok ozellik onda vardi...
Butun ihtimalleri yoksayip 2 cm boy 3-5kilo fazla diye evlilik fikri yoksayilmazki..
Siz siz olun insanlara şans verin..
Ben bugun ki konustugum arkadasimin yaklasimindan sonra onun evlenebilecegini dusunmuyorum mesela. Insanlara sans vermedikce dogru insani bulmak cok zor(
Yaşlar ilerledikçe kriterler artıyor.İnsanın gözü açılıyor tabi.İnce eleyip sık dokuyorlar.
ama biryandan da istiyorlar ki deli gibi aşık olsunlar,bir anda kanları kaynasın.
Gerçekten kısmet işi bunlar.
Gönüllerinin sevmedikleriyle evlenmelerini beklemek te haksızlık.
Ama bir yandan da biraz tanısa,şans verse belki olacak olanları da kaçırıyorlar bu şekilde baştan reddederek.
Yakınımda da var .Kardeşim var erkek.
Zorlayamıyosun da.Güzeli de beğenmiyor,çirkini de.
Demekki illa bir kıvılcım olacak arada.
evet orası öyle tabi. yaş 33 olunca bundan sınra bir daha bişey çıkmaz diyor insan
Moralini bozma canım.hayırlısı için dua etmeye devam et.yaş itibari ile çok geç değilsin henüz herşeye.
ama yine de tabi üzülmek te haklısın.
çevrene bakıyorsun herkesin iyi kötü düzeni var..
onlar gibi olamama duygusu zorluyor insanı,hep eksikli gibi.
kardeşimden biliyorum ben de.o da umudunu yitirdi gibi artık.bundan sonr aolmaz diyor.
ama 35-36-37 sinde ilk evliliğini yapan örnek te çok çevremizde.
neden olmasın değil mi:?:)))