- 29 Ağustos 2011
- 1.440
- 292
- Konu Sahibi samaramorgan
sen kızın ben ve bütün canı yananlar felaha kavuşsunlar tez zamanda aminCok teşekkür ederim kızlar bana ve kızıma dua edin:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sen kızın ben ve bütün canı yananlar felaha kavuşsunlar tez zamanda aminCok teşekkür ederim kızlar bana ve kızıma dua edin:)
En kıdemlimiz bir kere sweetdimple "ablamız " 39 yaşında şimdi ona ayıp etmeyelim dimiben de başlıktada belirttiğim gibi 33 yaşındayım
en kıdemliniz benim yani
Allahım sana dayanma gücü versin, evladınla yeni bir hayata başla güzel bir işin olsun meleğinle dimdik ayakta kalabilin inşallahhhhhhhCok teşekkür ederim kızlar bana ve kızıma dua edin:)
Amin canım kimsenin derdi dermansiz kalmasın.
bu gece bizi uyku tutmadı
ben yarın erken kalkıcam. saat 9da
Ne konuşalım? :))) Cumartesi olmasa çoktan yatmştım da iş yok ya yarın onun rahatlığı var
Hadi yaaa - o zaman yavaştan yatmaya çalış bence uykusuz kalmaben yarın erken kalkıcam. saat 9da
Hadi yaaa - o zaman yavaştan yatmaya çalış bence uykusuz kalma
iyi geceler canım - Allah rahatlık versin - gönlüne huzur versin yalnızlık hissiyatını alsın
evet sana iyi geceler. yarın buralarda olursanız görüşürüz bayanlar.
İçelim şekerim ne demek :1183lü bu vardı da)
ben batmanda öğretmenim. kahve içmek şimdilik bensiz gerçekleşebilir gibi görünüyor.
Aşk olsun ben haniiiiiiiiiiiii
Yalnızlık konusunda bile mi yalnız kaldım
Aloneee..
Kalbim acıyor..
neoldu canım hayırdır :26:
sevgiden,ayrılıktan,özlemekten..
daha açık yazsan canım birindenmi ayrıldın özelden de yazabilirsin dertleşmek istersen
o kahvaltı masası 5 li olsun bencee
kıskanççççççç
tamam beeeee sende gel ama 6. fazla olur sen sonuncusun